Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Ass Servant Big Plug

699 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

En gigantisk analplugg för den riktigt vana! Med sina 11,5 cm i höjd och diameter på 9,5 cm ger Ass Servant ger dig en riktigt utmaning, gjord i phtalatfri PVC.

Översikt

Beskrivning

Detta är en gigantisk analplugg för den riktigt vana. Med sina 11,5 cm i höjd och diameter på 9,5 cm ger Ass Servant dig en riktigt utmaning. Tänk också på att använda rikligt med glidmedel till denna gigantiska analplugg! Gärna ett som är specialanpassat för anala lekar, de är tjockare i konsistensen och gärna lite bedövande.

Ass Servant har en tålig ytteryta i ftalatfri sil-a-gel PVC, ett material som tillsammans med glidmedel gör den lätt att föra in. Innerdelen är mjukare som trots sin storlek gör den följsam. Den penetrerande delen är 11,5 cm med 9,5 cm diameter vid sin bredaste del. Den har ingen jätteskarp "nacke" men sitter kvar ordentligt och levererar känslan av att vara uppfylld hela vägen.

Ass Servant är skapad för dig som är riktigt van och erfaren inom anala området och som tycker att allt annat är för litet. Då kan du inte bli mer än nöjd med denna gigantiska monsterplugg som med all säkerhet kommer ge dig en utmaning!

Penetrerande längd 11,5 cm.
Diameter 9,5 cm.
Vikt 1 kg.
Glidmedel rekommenderas starkt.

Varför vi gillar Ass Servant Big Plug:

  • Gigantisk analplugg för riktigt vana och erfarna användare
  • Tillverkad av phtalatfri PVC
  • Glidmedel rekommenderas starkt
Visa mer
Skötselråd

Materialet är också fantastiskt lätt att göra rent, tvätta bara med tvål och vatten och desinfektera med en toycleaner. Vi rekommenderar att alltid köpa till en toycleaner till alla leksaker, dels för att döda bakterier men också för återfuktningen av materialet.

Mer information
Allmänt
Varumärke
Doc Johnson
Färg
Svart
Ftalatfri
Ja
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Ass Servant Big Plug
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video