Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Blogg

Julklappstips 2023 – topp 10 bästa sexleksaker

Skriven 27 november 2023 

Är du osäker på vilka julklappar du ska satsa på i år? Slipp julklappsstressen och luta dig tillbaka. Här listar vi våra topp 10 bästa sexleksaker för henne, honom och par att ge bort i jul 2023!

Vi listar tystlåtande sexleksaker

Skriven 8 november 2023 

Ibland vill man luta sig tillbaka och njuta av sin favoritleksak men blir distraherad av att vibbarna låter för högt. Här listar vi de tystaste och mest diskreta sexleksakerna just nu.

Unboxing Erotiska Adventskalendrar 2023

Skriven 27 oktober 2023 

Ho Ho Oooh! Vi öppnar alla luckor i årets adventskalendrar med sexleksaker. Vilken får bäst betyg? Vilken innehåller flest sexleksaker? Läs vår guide till erotiska adventskalendrar här!

Därför vill du ha en sexgunga

Skriven 22 september 2023 

Sexgungan tar ordagrant ert sexliv till nya höjder. Det omtalade redskapet kan ge er ett helt nytt perspektiv på njutning. Men visste du att det inte är så komplicerat att installera en sexgunga? Eller att ni kan uppleva en hel värd av nya sköna ställningar? Läs Lustlys guide till sexgungan här!

Höstens nyheter - Sexleksaker du bara måste ha

Skriven 8 september 2023 

Hösten kommer, och kanske du också? Att krypa ner med en kopp te är så 2021 - det är nu man ska utforska nya sexleksaker. Det är dags att presentera årets höstnyheter 2023! Nyheter från We-Vibe, Fifty Shades of Grey, Fun Factory och många fler. Kika in listan på sexleksakerna du inte får missa här.

Välj rätt dildo: Tänk på detta

Skriven 31 augusti 2023 

Lång och smal eller kort men bred? Lite böjd eller helt rakt? Sen var det ju det där med material. Nä. Att välja dildo kan vara överväldigande. Här får du en guide till vad du ska tänka på när du väljer dildo.