Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Blogg

Vanliga frågor om sex från en sexolog

Skriven 16 maj 2024 

Som sexolog möter jag ofta frågor från personer som vill förstå mer om sex och relationer. I det här inlägget besvarar jag några av de vanligaste frågorna på ett tydligt och tillgängligt sätt för att öka kunskapen och tryggheten kring sexuella ämnen.

Nybörjarguide till e-stim och elektrosex

Skriven 13 maj 2024 

Många kanske ryggar tillbaka vid tanken på att blanda elektricitet och de mest intima delarna av kroppen, men det är dags att tänka om! Elektrosex, eller e-stim, är en spännande och säker form av sexuell stimulans som verkligen kan få det att pirra i kroppen på nya och häpnadsväckande sätt.

Sexvägran bland unga: En titt på minskande sexuell aktivitet

Skriven 22 april 2024 

Sexologen Sandra utforskar den stigande sexvägran bland unga. Hon lyfter fram både orsaker som teknologins inflytande och samhällsförändringar, och diskuterar även de positiva effekterna av denna trend.

Lusthöjande favoriter som ökar lusten

Skriven 5 april 2024 

Upptäck våra topp 8 lusthöjande produkter som garanterat kommer att sätta fart på ditt sexliv! Oavsett om du är ute efter att utforska nya sinnen eller bara vill addera lite extra krydda till sovrummet, har vi samlat de hetaste tipsen för dig.

Allt du behöver veta om sexterapi

Skriven 5 april 2024 

Utforska sexterapi: En resa mot förståelse och glädje i sexlivet! Lär dig vad det är, hur det fungerar, och hur det kan föra dig närmare ett rikare och mer tillfredsställande sexuellt välbefinnande.

Torra slemhinnor

Skriven 15 mars 2024 

Sexologen Sandra utforskar problematiken med torra slemhinnor i slidan, ett vanligt tillstånd hos kvinnor som kan leda till minskad sexlust. Hon delar praktiska tips för att lindra symptomen med målet att förbättra kvinnors sexuella hälsa och välbefinnande.