Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

7 vuxenleksaker att ta med på resan

7 vuxenleksaker att ta med på resan
13 juni 2024 101 visning(ar)
7 vuxenleksaker att ta med på resan

Att resa är en av livets stora nöjen, men ibland kan det vara svårt att veta vilka vuxenleksaker man ska ta med sig på resan. För att hjälpa dig har vi sammanställt en lista med våra topp 7 bästa vuxenleksaker som inte bara är diskreta och lätta att packa, utan som även garanterar njutning och avkoppling, oavsett vart äventyret tar dig. Dessa vuxenleksaker kommer att göra din resa ännu mer spännande och njutningsfull!

1. Secret Plays Popping Candies

Popping Candies finns i tre olika smaker: vattenmelon, jordgubbe och mynta. Dessa godisar är ett spännande tillägg för den som vill prova något nytt inom oralsex. De smäller med ett roligt "poppande" ljud när de löses upp i munnen, vilket ökar sensationen på penis och klitoris.

För att använda dem, tar du enkelt en påse och strör en liten mängd av godiset i munnen. När godisarna kommer i kontakt med salivet börjar de spraka och poppa, vilket skapar en unik känsla som kan vara både överraskande och upphetsande. Det är just denna effekt som gör Popping Candies till en kul och annorlunda upplevelse för både dig och din partner. 

Popping candies jordgubbe mot vit bakgrundPopping candies jordgubbe mot vit bakgrund

2. We-Vibe Sync Go

Upptäck Sync Go från We-Vibe – den perfekta reskamraten för roliga äventyr. Denna mångsidiga parvibrator kan användas som trosvibrator, klitorisvibrator och g-punktsvibrator. Med sin smidiga och lätta design riktar sig Sync Go till både klitoris och G-punkten för maximal stimulering. Den kommer med ett praktiskt resefodral som gör den enkel att packa ner i väskan, perfekt för par som vill njuta och resa tillsammans.

We-vibe sync go turquoise mot vit bakgrundWe-vibe sync go turquoise mot vit bakgrund

3. Boners Vibrating Handjob Stroker

Boners Vibrating Handjob Stroker är en liten men effektiv vuxenleksak som erbjuder kraftfulla vibrationer. Masturbatorns öppna design gör att den passar alla storlekar och erbjuder 10 olika vibrationsmöjligheter. Den är inte bara perfekt för solospel, men fungerar även utmärkt vid oralsex. Dess kompakta storlek gör den enkel att packa ner och diskret använda, vilket gör den till en idealisk reskamrat. Denna vuxenleksak är ett måste för alla som vill njuta av extra stimulering på resan.

Boners vibrating handjob stroker mot vit bakgrundBoners vibrating handjob stroker mot vit bakgrund

4. Quickshot Vantage

Quickshot Vantage är en liten och diskret masturbator med två öppningar som är perfekt att ta med på resan. Den är enkel att rengöra och kan även användas vid oralsex med en partner för extra njutning. Quickshot erbjuder intensiv stimulering i ett kompakt format, vilket gör den till en favorit bland resande. Denna vuxenleksak är ett utmärkt val för den som vill ha diskret njutning när som helst, var som helst!

Quickshot vantage mot vit bakgrundQuickshot vantage mot vit bakgrund

5. Romp Lipstick

Romp Lipstick är den perfekta lufttrycksvibratorn för resan. Den är utformad för att se ut som ett vanligt läppstift, vilket gör den extremt diskret. Den kan enkelt tas med i handväskan och erbjuder kraftfulla lufttrycksvibrationer för snabb och effektiv njutning var du än är.

Romp lipstick mot vit bakgrundRomp lipstick mot vit bakgrund

6. Mjuk Tampong

Den mjuka tampongen är en unik produkt som är idealisk för resan. Den kan användas vid bad och simning, och går även att ha under samlag. Detta gör den till ett mångsidigt och praktiskt val för alla kvinnor som vill ha bekvämlighet och diskretion under sina resor.

Mjuk tampong mot vit bakgrundMjuk tampong mot vit bakgrund

7. Tenga Ägg

Tenga ägg är pyttesmå och lätta att packa med sig på resan, vilket gör dem till den perfekta vuxenleksaken för män. Det är ett lyxigt runkägg som stimulerar penisens alla punkter med sin inre struktur av kompakta klot som omsluter och masserar till klimax. Perfekt för snabb och enkel njutning utan att behöva ta med sig stora vuxenleksaker. Varje ägg kommer med ett vattenbaserat glidmedel, redo att användas när du vill.

Tenga egg cone mot vit bakgrundTenga egg cone mot vit bakgrund
Kommentarer
Lämna en kommentar
Your email address will not be published