Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

NYHET! Satisfyer Pro 2 Generation 3

NYHET! Satisfyer Pro 2 Generation 3
28 februari 2023 153 visning(ar)
NYHET! Satisfyer Pro 2 Generation 3


Som vi har väntat på en ny utgåva av Satisfyer Pro 2 - lufttrycksvibratorn som alla vill ha eller har. Den lanserades 2016 och har sedan dess blivit världens mest sålda lufttrycksvibrator världen över. 

Wow, så kul! Berätta mer om Satisfyer Pro 3 Generation 3!

Satisfyer Pro 2 Generation 3 kommer i två varianter - en appsstyrd (yay!) och en utan app samt i 3 olika färger - svart, vinröd och lila. 

Båda modellerna har den nya teknologin Liquid Air som du får genom att byta ut den vanliga munstycket mot en stängt munstycke. Du får alltså med två olika munstycken där det ena ger dig den vanliga och älskade lufttrycksstimulansen, som känns som oralsex, ochdet andra munstycket ger dig den nya sensationen Liquid Air. Denna modell vibrerar också - som Satisfyer Pro 2 vibration.  Härliga vibbar som väcker underlivets känsliga nervändar på ett skönt sätt. 

 

Vad är Liquid Air technology:

Med det stängda munstycket får du njuta av en teknik som är helt ny. Det mjuka och tunna silikonmaterialet i sugmynningens mitt skapar en fladdrade och pulserande rörelse som stimulerar klitoris.

Liquid Air-tekniken påminner om känslan av pulserande vatten mot klitoris. Detta ger en lite mindre intensiv stimulans än lufttrycksstimulans. Det är dock samma motor och teknik som ger dig Liquid air-stimulansen som lufttrycksstimulansen men den ger alltså en helt annan känsla.

 

Så känns Satisfyer Pro 2 Generation 3: 

Liquid Air känns ungefär som att du skulle lägga dig under vattenkranen och låta ljummet vatten rinna över klittan. Det mjuka silikonet i sugmynningen smeker klitoris med pulserande rörelser. 

Denna teknik stimulerar rakt på klitoris till skillnad från lufttrycket som stimulerar runt om men eftersom Liquid Air använder sig av samma teknik som lufttryck blir du aldrig tillfälligt avdomnad i klitoris som du kan bli av andra klitorisvibratorer. 

Lufttrycks-funktionen känns lika skön som med Satisfyer Pro 2 men den är lite tystare. vilket många efterfrågat.

Vibrationerna kan användas tillsammans med både lufttrycket. Liquid Air och var för sig. Vibrationerna väcker klitoris nervändar, både inre och yttre, lite extra och gör all mycket skönare.

 

Stimulansalternativ:

Generation 3 av satisfyer Pro 2 ger dig flera stimulansmöjligheter. Du kan välja och vraka, kombinera och njuta. 

1. Lufttryck + vibrationer

2. Liquid Air + vibrationer 

3. Endast vibrationer - om du gillar milda vibrationer (läs mer om vibbarna längre ner)

Du får även 11 lufttrycksintensiteter, 12 vibrationsprogram: 5 hastigheter och 7 ursköna mönster. Hurra! 


I appen Satisfyer Connect kan du skapa egna stimulansmönster, ladda ner andras favoriter, stimuleras ihop med erotiska noveller, låta din partner styra din sexleksak från distans,synka din Satisfyer Pro 2 Gen 3 med din favorit-playlist på Spotify. Du kan läsa mer om appen längre ner. 

 

4 produkter i en:

Satisfyer Pro 3 Next Generation ger dig alltså en härlig blandning av stimulans som känns som oralsex, pulserande vatten och vibrationer. Eftersom Pro 2 Generation 3 dessutom vibrerar och produkten är helt designad i silikon kan du använda baksidan av produkten som en vanlig klitorisvibrator. Även män eller personer med penis kan använda den (ja det är sant - scrolla ner så kan du läsa mer om det). 


Silikon istället för plast:

Satisfyer Pro 2 Generation 3 är designad i ett silkeslent silikonmaterial med Soft Touch Feel.  Eftersom vibratorn  är täckt av silikon och inte i plast blir den automatiskt lite varm av din kroppsvärme vilket kan vara skönt samtidigt som silikon är mer greppvänligt än plast. Du slipper dessutom att sexleksaken blir för hal och kladdig om du råkar få lite glidmedel på den.


Silikon är alltid att föredra framför plast eftersom det är body safe/kroppssäkert. Vulvan och vaginan består av känsliga slemhinnor man måste ta hand om - både  genom att välja ett bra material på din njutningsprodukt och kolla igenom ingredienserna på ditt glidmedel. 


Du kan läsa mer i vår stora guide om glidmedel

 

Vad är skillnaden på Satisfyer Pro 2 Generation 3 och Satisfyer Pro 2 Next Generation?

Vibrationer: Till skillnad mot Pro 2 kan Pro 3 Generation 3 vibrera samtidigt som den pulserar. Du kan alltså välja att den både pulserar och vibrerar men även köra lufttryck/Liquid air för sig och vibrationerna för sig. 

Liquid air-funktionen. 

Appstyrd: Pro 2 Generation 3 finns i två olika modeller där en är appstyrd. I appen har du långt många fler stimulansmöjligheter än om du styr vibrationer/lufttryck via produkten. Läs mer om appen längre ner. 

Silikonmaterial: hela produkten är klädd i silikon vilket är lent och skönt samtidigt som det är lätt att göra rent. 

Tystare lufttrycksfunktion: många klagade på att Satisfyer Pro 2 lät för mycket så nya modellerna låter mindre. 

 

Hur funkar appen Satisfyer Connect?

Med appen Satisfyer Connect får du hur många sköna och roliga features som helst. En helt ny värld av njutning som bara väntar på att du ska öppna dörren. Appen kan anslutas via Bluetooth och Wi-fi (när du vill njuta på långt håll). 

 

Detta kan du göra i appen (bland mycket annat): 


#Egna stimulansmönster

#Din partner kan styra din njutning på distans

#Synka produkten med dina favoritlåtar på Spotify där de kommer att vibrera i takt med musiken

#Videochatta med din partner som styr din njutning

#Lyssna på erotiska noveller (“remotyca” - som finns i appen) där produkten stimulerar dig i takt med berättelsen (lite extra intensiv stimulans vid heta delar i story. Hur kul!?)

#O-booster - ger intensiv stimulans i 20 sekunder när du vill - till exempel när du precis håller på att få orgasm. Denna funktion levlar verkligen upp din orgasm. 


Appen laddar du hem via App store och Google Play.

 

Illustration över hur knapparna fungerar på Satisfyer Pro 2 Generation 3 Illustration över hur knapparna fungerar på Satisfyer Pro 2 Generation 3

Så fungerar knapparna:

Knapparna på nya satisfyer Pro 2 är lite annorlunda mot "gamla" modellen då Satisfyer bytt position på plus- och minusknapparna där man höjer och sänker intensitetsnivån på lufttrycket. 

 

1. Knappen högst upp sänker intensitetsnivån på lufttrycket.

2. Knappen i mitten är on- och off-knapp för lufttrycket. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av lufttrycket. Denna knapp höjer även intensitetsnivån på lufttrycksstimulansen. 

3. Knappen längst ner är on- och off-knapp för vibrationerna. Håll knappen inne i 3 sekunder för att sätta på & stänga av vibrationerna. 

4. För att sätta på både lufttryck och vibrationer håller du först inne knappen för lufttryck (knappen i mitten) i 3 sekunder och sedan knappen för vibrationer (knappen längst ner) i 3 sekunder. Sedan kan du knappa dig upp och ner i intensitetsnivå som du själv vill. 

Milda vibrationer:

Vibrationerna på Satisfyer Pro 2 Generation 3 är menade att fungera som en extra boost till lufttrycksstimulansen. De ska alltså användas tillsammans med lufttrycket – för bästa effekt. Tycker man om milda vibrationer kan man självklart använda vibrationerna för sig men eftersom det är en lufttrycksvibrator kan man aldrig få samma effekt och starka vibrationer som en vanlig klitorisvibrator, då munstycket inte stimulerar rakt på klitoris utan runt om. Även med Liquid Air-munstycket är det svårt att få starka vibrationer eftersom det är ett munstycke som är designat för att användas tillsammans med lufttrycksstimulansen/vibrationer + lufttryck.

Tillsammans ger dock dessa fenomenalt skön stimulans!

Pssst! Lufttrycksvibratorer kan användas av dig med penis:

Har du penis kan du njuta genom att sätta en lufttrycksvibrator på strängen under ollonet - som är en källa till njutning för många. Utan att ens behöva röra penis eller produkten kan du få riktigt sköna orgasmer! 

Måste provas! 

 

Kommentarer
Lämna en kommentar
Your email address will not be published