Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Devil Sticks Blindfold

229 kr
En vadderad svart ögonmask i äkta läder med ett enkelt band i elastiskt material, så att man slipper hålla på med spännen och så att den sitter bekvämt på de flesta.

Köps ofta tillsammans

Devil Sticks Blindfold är en ögonmask gjord av mjukt, vadderat lammläder och som kommer med ett enkelt elastiskt band istället för ett spänne vilket gör att den enkelt passar de flesta bekvämt. Ögonmasker används för att beröva den som har på sig masken från syn, och på så sätt höja alla andra sinnen. Den här förföriska masken kommer att omge din partners ögon i mjukt, sammetslent läder. En ögonbindel kan vara bland det första som införskaffas, men en av de mest användbara sakerna i din kollektion.

När masken väl är på så kan man leka med ljud, lukter, smak och beröring medans din partners syn är berövad, för att komma fram till vad som ger mest effekt. Vadderingen kommer också se till att din partners ögon hålls ordentligt stängda, så inget tjuvkikande och bäraren av denna kommer att ge hän för sin fantasi.

Som med alla läderprodukter så bör den underhållas emellanåt för att hålla sig mjuk och flexibel, annars blir lädret torrt, obekvämt och spricker.

 

Mer information
Allmänt
Varumärke Unihorn
Färg Svart
Write Your Own Review
Du recenserar:Devil Sticks Blindfold
Ditt betyg