Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Devil Sticks Paddle

249 kr
En rejäl paddel i äkta läder där ena sidan är plan och andra är stoppad med vadd så man kan välja både hård och lite mjukare bestraffning.

En paddel att njuta av i många år då den är av kvalitativt läder och är press-skuren och hopsydd från ett enda stycke läder. Handtaget är förstärkt vilket ger mer kontroll.

Ett måste i alla BDSM-hem!

Köps ofta tillsammans

Devil Sticks Paddle i kraftigt och äkta läder där ena sidan är plan och den andra sidan är stoppad med vadd, för både hård och lite mjukare bestraffning.

En läderpaddel är en av de mest användbara redskapen för bestraffning och omedelbar disciplin inom BDSM. Det tjocka och tunga lädret är stabilt nog att hålla formen, och handtaget är förstärkt med en inre styvningsdel så att paddeln inte böjer sig när man levererar den behövda behandlingen, och ger ett riktigt tillfredsställande smiskljud.

Detta ger också mer kontroll vid varje dask och motverkar "studs" för ett hårdare och mer punktbestämt smisk. Paddeln är press-skuren och hopsydd från ett stycke tjockt läder och har inga veka punkter mellan handtaget och själva paddeln.

Devil Sticks Paddle är mest för er som vill ha en paddel som det verkligen är drag i.


Eftersom Paddeln är gjord i genuint läder så behöver den underhållning emellanåt för att hålla lädret mjukt och spänstigt så att det inte spricker. Rengör din paddle med galltvål, torka torr och smörj sedan in den med läderfett eller läderolja.

Tar du hand om den så håller den i många år.

 
Mer information
Allmänt
Varumärke Devil Sticks
Färg Svart
Hårdhet Flexibel, Medel
Write Your Own Review
Du recenserar:Devil Sticks Paddle
Ditt betyg