Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Diamond Butt Plug Extra Large Black

199 kr

En lite lyxigare unisex analplugg i flexibelt silikon, utsmyckad med en läcker diamant i akryl.

Med en diameter på upp till 4,2 cm och en penetrerande längd på 8 cm kommer denna analplugg att fylla upp dig på ett skönt sätt.

Köps ofta tillsammans

Förför din partner med lite bling i rumpan! Diamond Butt Plug Extra Large Svart är en silkeslen analplugg från märket Ouch! En lyxig och elegant unisex analplugg med diamant tillverkad i akryl. Den här läckert designade analpluggen kommer att få dig att känna lyxig och sexig på samma gång. Fördelen med silikon är att det är flexibelt. Det smala skaftet gör också att den sitter på plats extra bra och glider inte ut lika lätt som en rak plug.

Både män och kvinnor kan njuta av den här pluggen. Använd den på egen hand eller låt din partner stimulera dig med den under förspel eller samlag. Just den här analpluggen är lite större och passar därför er som provat anala lekar tidigare.

Varför vi gillar Diamond Butt Plug Extra Large Black:

  • Stor analplugg med strassten
  • Lämplig för erfarana användare
  • Tillverkad av silikon
  • Kan användas med vattenbaserat glidmedel

Smörj in både analpluggen och analen (för bästa effekt) med ett vattenbaserat glidmedel eller ett glidmedel anpassat för anala lekar. För sedan försiktigt in pluggen, en liten bit i taget. Slappna av och låt kroppen bestämma takten.

När den väl är på plats sitter den säkert tack vare "stoppfoten" med diamanten. Diamond Butt Plug Extra Large Svart är mycket enkel att rengöra efter avslutade lekar. Använd en mild tvål och ljummet vatten samt gärna en rengöringsspray som är antibakteriell och speciellt anpassat för intimleksaker.

Mer information
Allmänt
Varumärke Ouch!
Färg Svart
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Silkeslen
Dimensioner
Storlek XXXL
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Diamond Butt Plug Extra Large Black
Ditt betyg