Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Diamond Butt Plug Black

149 kr

En nätt och underbar analplugg i mjukaste silikon. Utsmyckad med en läcker diamant i akryl som garanterat kommer att sätta fart på sexlivet.

Köps ofta tillsammans

Diamond Butt Plug Svart är en silkeslen analplugg från märket Ouch! En exklusiv och elegant unisex analplugg med diamant tillverkad i akryl. Den nätta storleken och dess lätta vikt gör denna analplugg till en riktigt allround-plugg. Pluggen är mjuk och flexibel och följer ditt inre på bästa sätt.

Analpluggen är ett utmärkt val för nybörjare på anala lekar och passar även erfarna användare. Låt den bli en ständig följeslagare i handväskan!

Varför vi gillar Diamond Butt Plug Black:

  • Normalstor analplugg från Ouch!
  • Rund strassten som stopper
  • Kan användas med vattenbaserat glidmedel
  • Perfekt för nybörjare och erfarna användare
  • Tillverkad av silikon och akryl

Efter användning rekommenderar vi att du rengör den. Använd en mild tvål och ljummet vatten samt gärna en rengöringsspray som är antibakteriell och speciellt anpassat för intimleksaker.

Börja ditt anala äventyr genom att smörja in analpluggen med ett vattenbaserat glidmedel eller ett glidmedel anpassat för anala lekar. För att göra det hela ännu mer kinky kan du även be en partner att massera din analöppning med en klick glid.

Pluggen slinker sedan lätt in tack vare den spetsiga men rundade toppen och sitter därefter säkert på plats med "stoppern" med diamanten.

Mer information
Allmänt
Varumärke Ouch!
Färg Svart
Ftalatfri Ja
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Diamond Butt Plug Black
Ditt betyg