Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Elite Amelie Rabbitvibrator

599 kr
Elite Amelie är en elegant och effektiv rabbitvibrator som ger dig extra stark stimulans både på klitoris och invändigt. Vibratorn är flexibel så den kommer åt just dina sköna punkter.

Uppladdningsbar & vattentät.

Köps ofta tillsammans

Elite Amelie är en effektiv och kvalitativ rabbitvibrator från Dream Toys. Den stimulerar din klitoris med effektiv punktstimulans samtidigt som den införbara delen stimulerar dig inuti vaginan. Denna dubbelstimulans ökar dina chanser för att få orgasm. Den är otroligt elegant med sitt silkeslena silikonmaterial och detaljer i guld.

Handtaget är ergonomiskt och lätt att hålla i trots att motorn ger så starka vibrationer. Vibrationer och hastighet styrs via en enkel knapp. Denna vibrator har två motorer - en i klitorisstimuleraren och en i själva staven, vilket gör att du får en maximal effekt. Eftersom vibratorn är lätt ställbar kan du anpassa den efter just din anatomi och dina sköna punkter.

Tillverkad av ett skönt och silkeslent silikonmaterial som är fritt från skadliga ftalater.

Elite Amelie Specifikationer:    • Uppladdningsbar

 

    • 7 vibrationsmönster + 3 hastigheter

 

    • Stark motor

 

    • Tyst

 

    • VattentätLadda Elite Amelie med den medföljande USB-kabeln. Håll in knappen i ca 2 sekunder, för att starta vibratorn, och tryck dig sedan fram till ett vibrationsläge som passar dig. För att stänga av håller du in knappen i ca 2 sekunder igen. Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, för en skönare känsla utan för mycket friktion. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Denna rabbit passar både nybörjare och erfarna och kan användas vid onani och vid sensuella lekar med en partner.

Mer information
Allmänt
Varumärke Dream Toys
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 10 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Elite Amelie Rabbitvibrator
Ditt betyg