Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Elite Joel Penisring

349 kr
Multifunktionell penisring med dubbel klitorisstimulans samt dubbla ringar - en för penis och en för pungen.

En penisring för er som vill uppleva en ny form av njutning. Den inre ringen har dessutom anti slip-struktur, för en bättre funktion.

Uppladdningsbar.

Köps ofta tillsammans

Elite Joel är en effektiv och kvalitativ penisring från Dream Toys. Stretchig och skön penisring med dubbla ringar samt klitorisvibrator. De dubbla ringarna placeras runt penis och pung och ger ett hårdare stånd och en mer intensiv erektion. Som om inte det vore nog så fördröjs orgasmen lite - du kommer alltså inte lika fort. Klitorisvibratorn har två fladdrande öron som ökar blodtillförseln till klitoris och gör henne mer mottaglig för orgasm. Du hittar dessutom små sköna knottror på klitorisstimuleraren, som ger din klitoris en liten extra boost.

Tillverkad av ett skönt och silkeslent silikonmaterial som är fritt från skadliga ftalater. Materialet värms sakta upp av din egen kroppsvärme.

Elite Joel Specifikationer:  • Uppladdningsbar

 

  • Dubbel stimulans - för både henne och honom

 

  • 7 vibrationsmönster + 3 hastigheter

 

  • Stark motor

 

  • Tyst

 

  • StänksäkerElite Joel med den medföljande USB-kabeln. Håll in knappen i ca 2 sekunder, för att starta vibratorn, och tryck dig sedan fram till ett vibrationsläge som passar dig. För att stänga av håller du in knappen i ca 2 sekunder igen.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, för en skönare känsla utan för mycket friktion. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

En penisring bör användas i max 30 minuter åt gången.

Mer information
Allmänt
Varumärke Dream Toys
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Elite Joel Penisring
Ditt betyg