Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Enhance Vulva and Breast Pump Purple

559 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
 • Ökar storleken på bröst och vulva
 • Snabb och effektiv vakuumsugning för ökad känslighet
 • Silikonförsegling som förhindrar luft och fukt
 • Fungerar på alla bröststorlekar
 • Uppladdningsbar

Översikt

Beskrivning

Vill du lyfta din njutning och förbereda dig för en fantastisk kväll? Upptäck Enhance Vulva and Breast Pump Purple från Shots – den ultimata pumpen för att plumpa och förstärka dina känsliga områden! Denna högkvalitativa pump använder snabb och effektiv vakuumsugning för att öka storleken och känsligheten i dina bröst och vulva, vilket gör den till det perfekta tillbehöret inför sovrumsäventyret.

Enhance-pumpen är utrustad med koppar som har en silkeslen, bekväm silikonförsegling som förhindrar att luft eller fukt tränger in. För att använda, placera bara koppen över det önskade området, aktivera funktionsknapparna och låt sensationerna ta över. Den fungerar med alla bröststorlekar och kan användas i 20-30 minuter för både bröst och/eller vulva, beroende på din komfortnivå.

Kittet innehåller en bröstkopp, en vulvakopp, en klitoriskopp och en kraftfull F1-motorpump. Enhance Vulva and Breast Pump är USB-uppladdningsbar, vilket gör den praktisk och enkel att använda när som helst.

Visa mer
Skötselråd

För att säkerställa att din Enhance Vulva and Breast Pump Purple håller sig i bästa skick och garanterar en säker och hygienisk användning, följ dessa skötselråd:

 1. Rengöring: Tvätta pumpen och kopparna noggrant med mild tvål och varmt vatten både före och efter varje användning. Alternativt kan du använda en sexleksaksrengöring.
 2. Torkning: Torka delarna försiktigt med en ren, torr handduk eller låt dem lufttorka.
 3. Förvaring: Förvara din pump i en ren och torr miljö, helst i en separat påse eller behållare för att undvika kontakt med andra sexleksaker.
 4. Laddning: Använd den medföljande USB-kabeln för att ladda pumpen. Låt den laddas fullt innan första användning och undvik att överladda.
 5. Undvik skador: Använd endast vattenbaserade smörjmedel vid behov för att undvika skador på silikonmaterialet.
Användning

För bästa upplevelse med din Enhance Vulva and Breast Pump Purple, följ dessa enkla steg:

 1. Förberedelser: Se till att pumpen är fulladdad. Om så önskas, applicera ett vattenbaserat glidmedel på kanten av kopparna för en smidig och bekväm upplevelse.
 2. Placering: Placera koppen över det område du vill plumpa (bröst, vulva eller klitoris). Se till att silikonförseglingen sluter tätt mot huden.
 3. Aktivering: Tryck på funktionsknapparna för att starta vakuumsugningen. Justera intensiteten till en nivå som känns bekväm för dig.
 4. Användning: Låt pumpen arbeta i 20-30 minuter, men pumpa endast till en bekväm nivå. Övervaka känslan och justera vid behov.
 5. Avsluta: Efter användning, stäng av pumpen och ta försiktigt bort koppen. Rengör delarna noggrant enligt skötselråden och förvara dem på en säker plats.
Mer information
Allmänt
Varumärke
Shots Toys
Färg
Lila
Appstyrt
NEJ
Kroppsdel
Klitoris, Vagina
Ftalatfri
Ja
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Dimensioner
Längd
15-20cm
Diameter
5-6cm
Strömförsörjning
Inkluderar batteri
Ja
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Plast, Silikon
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Enhance Vulva and Breast Pump Purple
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video