Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Erotikbutik i Gävle


Välkommen till Lustly.se! Erotikbutiken för dig i Gävle. Just nu har vi ingen fysisk butik i Gävle, men du hittar oss här på Lustly.se eller på Döbelnsgatan 14 i Stockholm. Vår webbutik med sexleksaker är öppet alla dagar i veckan och dygnets alla timmar. Beställer du dina sexleksaker innan klockan 16.00 skickar vi din order samma dag. Köp vuxenleksaker på Lustly.se och få paketet skickat till din dörr, eller valfritt utlämningsställe i Gävle. Snabbt & Diskret på Lustly.se!

KÖP HÄR


Sexleksaker för män eller dig med penis

Är du på jakt efter en skön masturbator, lösvagina eller runkägg? Vi har stora och små kvalitativa varumärken som Tenga (kända för sina Tengaägg) och avancerade runkmaskiner som från Autoblow, Svakom eller Handy. Du hittar även ett stort intimapotek där du kan köpa glidmedel, kondomer, lusthöjande kosttillskott eller penispumpar för ett hårt stånd. Allt du kan tänkas behöva för ett hett sexliv i Gävle.

Till sortimentet

Var hittar jag vuxenleksaker för kvinnor i Gävle?

Hos oss hittar du ett brett soritment av sexleksaker för kvinnor eller dig med vagina. Letar du efter en ny lufttrycksvibrator från Womanizer, Satisfyer eller LELO? Vi har ett stort sortiment stora och små kvalitativa varumärken. Förutom vuxenleksaker har vi ett stort intimapotek där du hittar kondomer, glidmedel, menskopp, lusthöjande medel och mycket mer. Allt för din njutning och sexuella hälsa på Lustly.se!

Köp här

Vi har såklart sexleksaker för alla par i Gävle!

Förgyll sexlivet med lite pirriga vuxenleksaker. Med allt från parvibratorer till lusthöjande massageoljor och erotiska underkläder. Kanske vill ni prova lite het bondage och söker efter handbojor eller ögonbindlar? 

Kanske har sexet hamnat i rutin och ni vill hitta sexiga sätt att spice-it-up genom exempelvis en kamasutrabok eller lusthöjande preparat? Hitta allt ni behöver för ett skönare sexliv här på Lustly.se!

Se mer


Appstyrda sexleksaker i Gävle

Bor du exempelvis i Strömsbo, men din partner bor ända borta i Hemlingby? Nu är distansen inget problem tack vare appstyrda sexleksaker! Vi har ett stort sortiment av prisbelönta varumärken som skapat smarta appar där du och din partner kan styra varandras njutning, fast ni inte är nära varandra fysiskt. Genom appen kan ni styra vibrationsintensiteten, skapa mönster, koppla ihop vibbarna med musik, videochatta och mycket mer. Prova parvibratorn från Lovense eller den smarta trosvibratorn We-Vibe Moxie. Med fjärrstyrda leksaker kan du ge din partner en sensation var den än befinner sig. Underbart!

Kika genom våra appstyrda vuxenleksaker här!

Köp appstyra vuxenleksaker på Lustly.seKöp appstyra vuxenleksaker på Lustly.se
Appstyrda Sexleksaker

Topplista: Gävles populäraste sexleksaker

 


Köp realistiska lösmusar på Lustly.seKöp realistiska lösmusar på Lustly.se
Fleshlight Valentina Stellar

Realistiska sexleksaker för dig med penis eller vagina

Det finns en stor mängd realistiska sexleksaker på marknaden. Det finns vuxenleksaker som både ser ut, och känns som en riktig vagina, anus eller penis. För vissa räcker det med att det ska kännas äkta och många varumärken lägger stor energi på att skapa en struktur som efterliknar riktiga könsorgan så mycket som möjligt. Ett exempel på en toppsäljande lösvagina är exempelvis Fleshligt lösmusar. Fleshlight sexleksaker både ser, och känns som den äkta varan med mjukt hudliknande material och en stimulerande insida. Insidan innehåller en urskön kombination av räfflor och knottror, ingen vagina är densamma.

Realistisk Dildo 

Ett exempel på realistisk dildo hittar du bland annat i vårt sortiment av Pipedream. Dessa dildos innehåller en double density-material där dildon har en hård kärna med ett hudliknande material över. Detta gör att dildon känns precis som en styv penis. Så skönt! Många realistiska dildos har en sugproppsbotten vilket gör att den kan fästas på de flesta plana ytor. Du kan därför njuta av din dildo helt utan händerna, eller i en strap-on-sele. Sugproppen fungerar även som stoppfot så du kan använda din dildo i analen under härliga anallekar.

Köp en realistisk dildo på Lustly.seKöp en realistisk dildo på Lustly.se
Realistisk dildo från Pipedream
Köp klimatsmarta vuxenleksaker onlineKöp klimatsmarta vuxenleksaker online
Klimatsmarta sexleksaker

Glidmedel och kondomer online

Vi har mer än bara sexleksaker: på Lustly.se hittar du allt du behöver för att ditt sexliv ska bli så rikt som möjligt. I vårt intimapotek hittar du glidmedel, kondomer, lusthöjande kosttillskott, menskoppar och hygienartiklar. Allt du kan tänkas behöva för en ultimat sexuell hälsa. Till intimapotek

Ekologiska sexleksaker

Grönt är skönt! Sexuell njutning behöver inte ha en stor miljöpåverkan. Vi har “gröna” sexleksaker för din njutning så du kan fortsätta leva så fossilfritt som möjligt. Från giftfria och ekologiska glidmedel till miljövänliga material. Har du provat en butt plug i glas eller en dildo i metall? Riktigt tunga och sköna sensationer. Se vårt gröna och sköna sortiment här!

 

Köp intimartiklar härKöp intimartiklar här
Klicka här för intimapotek