Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Exotiq Aromatic Massage Oil Rich Sandalwood

Rating:
100 % of 100
199 kr
  • Vårdande massageolja
  • Höstig doft av sandelträ
  • Silkeslen konsistens

Köps ofta tillsammans

Med Exotiq Aromatic Massage Oil Rich Sandalwood får du en lyxig upplevelse med en silkeslen massageolja som förför med sin höstiga doft av sandelträ. Den smarta pumpen gör doseringen enkel och undviker spill, vilket garanterar en bekymmersfri användning varje gång.

Denna massageolja är baserad på naturliga oljor som inte bara ger en behaglig känsla på huden utan också vårdar den på djupet. Exotiq-serien är känd för sina exklusiva produkter som lämnar huden silkeslen och mjuk efter varje användning.

Upplev en harmonisk stund med denna massageolja och njut av dess lätta och fruktiga doft som tillför en extra dimension till din massageupplevelse. Ge din hud och dina sinnen det de förtjänar med denna fantastiska produkt.

Förnya din massageupplevelse med Exotiq Aromatic Massage Oil Rich Sandalwood och låt dess förföriska doft av sandelträ skapa en magisk stämning. Med dess naturliga ingredienser kan du njuta av en mjuk och vårdande känsla samtidigt som du utforskar nya nivåer av avkoppling och njutning.

Mer information
Allmänt
Varumärke Exotiq
Volym 100 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:Exotiq Aromatic Massage Oil Rich Sandalwood
Ditt betyg