Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fleshlight Girls Tori Black Torrid

795 kr

En lösvagina från Fleshlight som är en exakt avgjutning av Tori Black. Skapad i Reel Feel SuperSkin som är ett naturtroget, mjukt och hudliknande material. 

Den inre texturen ger en skön och intensiv känsla som känns äkta. 

 

Köps ofta tillsammans

I samarbete med Marc Dorcel har det skapats lösvaginor efter de populäraste tjejerna från filmbolaget Marc Dorcel. Denna är en exakt avgjutning av Tori Black. 

Materialet i lösvaginan är tillverkat av Real Feel SuperSkin som är mjukt, naturtroget, kroppssäkert och helt latex- och ftalatfritt. Det känns väldigt äkta! 

Den inre texturen på denna Fleshlight heter Torrid. Det är en textur med 5 olika kammare där varje kammare har en egen struktur av knottror och räfflor. Det ger dig en varierad och stimulerande upplevelse. 

Om du skruvar på locket i botten så kan du reglera suget och knipet i lösvaginan också. Så det känns perfekt för just dig!

Den passar i stort sett alla penisstorlekar då den är väldigt töjbar och dessutom är den helt vattentät, så att du kan njuta av den i duschen eller badet. 

Eftersom den är designad som en ficklampa är den också väldigt enkel och diskret att ta med, var du än ska.

Därför är Fleshlight Girls Tori Black Torrid en toppsäljare:

  • Realistisk lösvagina
  • Exakt avgjutning av Tori Blacks vulva
  • Slidan har 5 kammare med knottror och räfflor
  • Suger tag runt penisen
  • Passar alla penisstorlekar
  • Diskret - förpackningen ser ut som en ficklampa 

Skölj av sleeven till din Fleshlight med varmvatten, både in och utvändigt efter varje användning. Spraya därefter en generös mängd av antibakteriella rengöringen FleshWash in och utvändigt och låt sedan lufttorka. Detta håller bakterier borta och förlänger livslängden på din Fleshlight. 

För att förhindra slitage är det bra att strö på lite Fleshlight Renewing Powder som behåller din Fleshlight mjuk och len samtidigt som du upplever den som ny vid varje användning. 

Använd med ett vattenbaserat glidmedel, gärna värmande, för att uppnå den ultimata realistiska känslan. Ett annat tips är att inhandla en värmestav för Fleshlight - för att få en onaniupplevelse du sent ska glömma. Värmestaven gör din Fleshlight varm och skön på endast 5 minuter!

Mer information
Allmänt
Varumärke Fleshlight
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel, Mjuk
Textur Knottrig, Räfflad
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Write Your Own Review
Du recenserar:Fleshlight Girls Tori Black Torrid
Ditt betyg