Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory B-Ball Uno Grå/Svart

295 kr

En analplugg med en vikt inuti som ger extra mycket stimulans. Med flexibel bas för extra bekvämlighet vid användade, tippen gör den dessutom enklare att föra in. 

Köps ofta tillsammans

B-Ball Uno är en analplugg gjord i silikon av hög kvalité, något Fun Factory är kända för. Den lätt konformade tippen gör den enkel att föra in och den smala basen gör den bekväm att ha i sig, även om man rör på sig.

Inuti finns det en lös vikt som rullar runt och rör sig varje gång en rörelse sker. Silikonet är icke-poröst och enkelt att hålla rent. Den är även utmärkt för knipövningar - en mycket bra plugg för nybörjare!

Med den här pluggen i under vaginalt samlag så kommer du att känna feedback från pluggen med varje stöt. Den runda formen kommer att vinkla din partner eller favoritdildo mot din G-punkt.

Vill man leka själv går det även att trycka en lite kraftigare vibrator mot pluggen när den är i för att känna respons från kulorna i den.

B-Ball Uno fungerar även som lite extra krydda vid smisklekar eller som en spännande hemlighet när du utför dina vardagssysslor.

Varför vi gillar Fun Factory B-Ball Uno Grå/ Svart:

  • Konformad analplugg med en lös vikt innuti som rullar runt
  • Utmärkt för knipövningar
  • Lämplig för nybörjare
  • Tillverkad av silikon
  • Kan användas med vattenbaserat glidmedel

Det är viktigt att du rengör din analplugg efter användning för att hålla bakterier borta och behålla kvalitén så länge som möjligt. Rengör den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner.

Vid införing är det viktigt att alltid använda glidmedel då analen inte har någon egen naturlig lubrikationsbildning. Vi rekommenderar ett vattenbaserat glidmedel eller någon av våra anala glidmedel som är tjockare och som inte torkar ut lika snabbt.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Slät
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory B-Ball Uno Grå/Svart
Ditt betyg