Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Magnum Rosa

499 kr

Magnum är en silkeslen dildo med en stark sugkopp från det exklusiva märket Fun Factory. En väldesignad dildo i en bra storlek, som passar både nybörjare och erfarna. Den starka sugkoppen fäster på nästan alla plana ytor.

Köps ofta tillsammans

En riktigt läckert dildo från Fun Factory vars produkter tillverkas för hand i den egna fabriken i Tyskland.

Dildon är slät men har ett realistiskt format ollon vilket gör det extra skönt samt att den böjda toppen kan nosa upp din G-punkt.

Magnum har en bra tyngd och är dessutom inte allt för flexibel eller mjuk vilket ger en bra stadga för att använda med strap on-sele eller att fästa mot plana ytor. Sugkoppen är fantastisk!

Magnum är slät och silkeslen och tillverkad i 100% kroppssäkert silikon som sakta värms upp av din egen kroppsvärme.

Detta är en riktigt bra nybörjardildo men passar även dig som har högra krav på din njutning. Den är vattentät och kan även användas analt då sugkoppen fungerar som en stoppfot.

För att ta hand om din dildo på bästa sätt rekommenderar vi att rengöra den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter använding. Det håller bakterier borta och håller din dildo så gott som ny längre.

Använd dildon tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare stund. Ska du använda den analt hänvisar vi dig till våra anala glidmedel som är tjockare och som inte torkar ut lika snabbt. Detta är viktigt då analen inte har någon egen naturlig lubrikation. Fäst dildon i en strap-on, fäst sugkoppen mot en plan yta eller använd Magnum i handen som den är. Möjligheterna är många med denna dildo!

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel, Medel
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Magnum Rosa
Ditt betyg