Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Miss Bi Svart

Rating:
100 % of 100
1 099 kr

Från det exklusiva märket Fun Factory kommer Miss Bi.

Låt dig inte luras av storleken - Miss Bi har 2 individuella motorer med 6 olika vibrationsrytmer och 6 olika vibrationsnivåer. Denna rabbit stimulerar både klitoris, blygdläppar, G-punkten och kan användas analt.

Miss Bi är fantastisk!

Köps ofta tillsammans

Miss Bi har den perfekta sammanställningen av G-punkts- och klitorisstimulering samtidigt!

Med sin krökta spets kommer den åt din G-punkt på det mest tillfredsställande sättet. Klitorisvibratorn ger dig fantastisk stimulans av både klitoris och blygdläppar, vilket ger maximal njutning.

Miss Bi har en tunnare spets och omkretsen ökar ju närmare botten du kommer för att ge dig en känsla av att vara helt utfylld. Handtaget är utformat för bästa bekvämlighet och ger ett säkert grepp under lekstunden.

Denna rabbitvibrator är även idealisk vid anala lekar tack vare storleken och handtaget som även fungerar som en stoppfot. 

Passar både nybörjare som erfarna. Detta är en riktig allround-vibrator som passar vid alla tillfällen. Om du har en pacemaker ska du ej använda denna produkt!

Ta hand om din rabbitvibrator på bästa sätt genom att rengöra den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter användning. Det håller bakterier borta och ökar livslängden på din rabbit.

Använd Miss Bi med ett vattenbaserat glidmedel för en extra skön stund. 

För att starta Miss Bi trycker du på FUN knappen sen kan du enkelt välja vilket program du vill använda. För att stänga av trycker du på FUN knappen igen. Det finns även en låsfunktion vilket är bra om man ska iväg och resa och vill undvika pinsamma situationer. Genom att hålla in FUN knappen och - knappen tillsammans i 0,5 sek är din rabbitvibrator låst. För att låsa upp den så håller du in FUN knappen och + knappen i 0,5 sek.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel, Medel
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Miss Bi Svart
Ditt betyg