Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Patchy Paul G5 Rosa

999 kr

Kraftfull vibrator som stimulerar både invändigt, utvändigt och som nosar upp G-punkten med sin rundade topp. 25% mer kraftfull än föregångaren Patchy Paul, tack vare den uppladdningsbara G5-motorn.

Ergonomiskt utformad, vattentålig och kroppssäker. En klar vinnare med andra ord.

Press Fun To Play!

Köps ofta tillsammans

Patchy Paul G5 är en uppdaterad variant av Patchy Paul och är en skön och effektiv vibrator med en kraftig G5-motor, som är 25% mer effektiv än sin föregångare.

Vibratorn stimulerar dig både invändigt och utvändigt. Toppen på vibratorn är rundad och böjd – perfekt för att hitta G-punkten eller perineum med.

Denna vibrator har en räfflad yta som gör hela upplevelsen väldigt njutningsfull då den masserar dina känsliga inre punkter och även slidmynningen. Det ergonomiska handtaget gör att du inte blir trött i handen under din sköna stund, vare sig du är vänsterhänt eller högerhänt.

Paul G5 har 6 olika vibrationsnivåer samt 6 olika hastigheter vilket gör att du med all säkerhet kommer att hitta minst en inställning som får dig att nå klimax.

Det kroppssäkra silikonmaterialet är så flexibelt att det följer just din anatomi.

För att ta hand om din vibrator på bästa sätt rekommenderar vi att rengöra den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter använding. Det håller bakterier borta och håller din vibrator så gott som ny längre.

Ta med din Patchy Paul G5 i duschen då den, tack vare den magnetiska laddaren, är helt vattentät. Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt. 

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Räfflad
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Patchy Paul G5 Rosa
Ditt betyg