Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Share Svart

749 kr

Eleganta Share från berömda Fun Factory har ett namn som passar utmärkt, för här handlar det verkligen om delad njutning. Få effekten av en strap-on, utan att krångla med sele, samtidigt som den givande parten också får njuta av en alldeles egen dildo.

Köps ofta tillsammans

Detta är en så kallad "strap-in" och kan användas av alla, oavsett kön - både vaginalt och analt. 

Få effekten av en strap-on utan att behöva krångla med sele/harness. Dessutom så får den givande parten också njuta av en alldeles egen dildo. Share sitter på plats och känns mycket behaglig.

Dildon fungerar genom att du eller din partner för upp den mindre delen in i slidan och använder sedan bäckenbotten till att hålla den på plats. Den nya och förbättrade utformningen gör det enklare att hålla Share på plats jämfört med andra strap-ins.

Dildos avsedda för G-punkten eller prostatastimulering har ofta en skarp kurva uppåt i spetsen, precis som Share. Vid användning i många sexuella positioner orsakar kurvan starka påtryckningar mot G-punkten eller prostata. Skönt!

Prova olika ställningar med denna härliga dildo. Den som blir penetrerad kan ligga på mage, stå upp, ligga på rygg eller sidan eller stå på knä. Testa lite olika och känn efter vad som känns bäst.

För att ta hand om din strap-in på bästa sätt rekommenderar vi att rengöra den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter använding. Det håller bakterier borta och håller din strap-in så gott som ny längre.

Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare stund. Ska du använda den analt hänvisar vi dig till våra anala glidmedel som är tjockare och som inte torkar ut lika snabbt. Detta är viktigt då analen inte har någon egen naturlig lubrikation.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Textur Slät
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Share Svart
Ditt betyg