Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory ShareVibe Strap-in Rosa

999 kr

ShareVibe är en strap-in dildo från Fun Factory som både kan användas till vaginal och analsex och är därför perfekt för alla att använda, oavsett kön.

Köps ofta tillsammans

ShareVibe är en strap-in dildo från Fun Factory som både kan användas till vaginal och analsex. Den stimulerar både G-punkten och klitoris.

Denna strap-in fungerar så att bäraren/givaren för upp den bredaste delen i slidan och använder sin bäckenbotten till att hålla den på plats. Den nya och förbättrade utformningen gör det enklare att hålla ShareVibe på plats jämfört med andra strap-ins.

Samtidigt gör formen att ShareVibe ger extra stimulans för er båda. Gjord av kvalitetssilikon som har en mjuk yta och är mycket behaglig vid användning.

Fun Factory ShareVibe har en inbyggd bulletvibrator som kan förstärka er lek och göra den ännu mer njutbar för er båda. Välj mellan 5 vibrationsprogram med hjälp av knappen på vibratorns undersida.

Vibratorn är uppladdningsbar och det medföljer en USB-laddare. Vattentät.

För att ta hand om din strap-in på bästa sätt rekommenderar vi att rengöra den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter använding. Det håller bakterier borta och håller din strap-in så gott som ny längre.

Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare stund. Ska du använda den analt hänvisar vi dig till våra anala glidmedel som är tjockare och som inte torkar ut lika snabbt. Detta är viktigt då analen inte har någon egen naturlig lubrikation.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 11 - 13,5 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory ShareVibe Strap-in Rosa
Ditt betyg