Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Stronic Real Cream

Rating:
76 % of 100
1 599 kr

Stronic Real stöter fram och tillbaka, likt samlagsrörelser, samtidigt som den stimulerar klitoris invändiga nervtrådar vilket ger intensiva och häftiga orgasmer. Passar både nybörjare och erfarna.

Köps ofta tillsammans

Pulsator med sköna juckrörelser som går fram och tillbaka, vilket ger en mer naturlig stimulering. Stimulerar klitoris alla invändiga nervtrådar i varje stöt vilket kan ge dig intensivare orgasmer.

Stronic Real har en realistisk design med ett härligt ollon som stimulerar din slidöppning lite extra.

Njut av 7 hastigheter och 3 rytmiska mönster. Motorn är stark och effektiv men samtidigt tyst och skonsam mot huden och dina erogena zoner.

Fun Factorys produkter tillverkas för hand i fabriken i Tyskland. Stronic Real är tillverkad av kroppssäkert silikon och är både uppladdningsbar och vattentät.

Laddaren har en magnet och rekommenderas därför ej om du har pacemaker.

Rengör med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter användning. Det håller bakterier borta och ökar livslängden på din pulsator.

Stronic Real ska du inte föra in och ut som man vanligtvis gör med en vibrator, du ska låta pulsatorn ligga i din hand och sen låter du den stimulera dig på egen hand. För att starta pulsatorn trycker du på FUN knappen i 0,5 sek sen kan du enkelt välja vilket av de olika programmen du vill använda. För att stänga av trycker du på FUN knappen igen i 0,5 sek. 

Det finns även en låsfunktion. Genom att hålla in FUN knappen och minus knappen tillsammans så låser du din pulsator. För att låsa upp den håller du in FUN knappen igen och plus knappen. 

Använd din pulsator tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare stund.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Hård, Mjuk yta
Textur Silkeslen
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Stronic Real Cream
Ditt betyg