Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Fun Factory Tiger G5 Svart

Rating:
87 % of 100
999 kr

Möt Tiger, en vibrator ur Fun Factorys uppladdningsbara G5-serie. Elegant, stark, sammetslen och smygande tyst. De markerade räfflorna masserar ditt inre till sköna orgasmer och den är lika skön till vaginala som anala lekar.

Köps ofta tillsammans

Fun Factory Tiger G5 Svart är en vibrator som kan stimulera dig både in- och utvändigt och har en naturlig storlek som passar de flesta. 

Roten av vibratorn är formad på ett sätt som gör det möjligt för dig att få slidmynningen stimulerad. Dessutom är den lätt böjd för att enklare komma åt din G-punkt. Den är även otroligt skön vid anala lekar.

Justera styrka och vibrationsnivå via knapparna på det ergonomiska handtaget. Trots att den är av naturlig storlek ligger den skönt och lätt i handen och ger dig full frihet att bara tänka på att ha det skönt.

Då den är flexibel men samtidigt stabil kommer du kunna hitta just dina sköna punkter. Du kan hitta din G-punkt genom att massera med den lätt böjda toppen.

Tiger G5 har dessutom en räfflad yta som gör hela upplevelsen mer njutningsfull. Den är tillverkad i kroppssäkert silikon som är mjukt, flexibelt och lent. Helt fri från ftalater.

Därför är Fun Factory Tiger G5 Svart en storfavorit:

  • Kraftfull vibrerande dildo
  • Naturlig storlek
  • Ergonomiskt formad
  • Kan njutas vaginalt eller analt
  • Flexibel
  • Skönt räfflad yta

För att ta hand om din vibrator på bästa sätt rekommenderar vi att rengöra den med ljummet vatten och en antibakteriell toy cleaner efter använding. Det håller bakterier borta och håller din vibrator så gott som ny längre.

Lek gärna med din Tiger G5 i duschen då den, tack vare den magnetiska laddaren, är helt vattentät. Använd tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en skönare effekt. Du kan också prova att vända på Tiger G5 och låta den stimulera din mellangård, en ofta bortglömd erogen zon.

Mer information
Allmänt
Varumärke Fun Factory
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel, Mjuk
Textur Räfflad
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Fun Factory Tiger G5 Svart
Ditt betyg