Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

LELO Gigi 2 Grå

Rating:
100 % of 100
1 279 kr

Lelo har tagit sin väldesignade G-punktsvibrator och förbättrat den ytterligare - den är nu starkare, mjukare och helt vattentät. Få en G-punktvibrator och en klitorisvibrator i en och samma produkt.

Denna vibrator är perfekt för nybörjare som vill ha en effektiv stimulering av både klitoris och G-punkten men passar även dig som vet vad du vill ha och är kräsen när det kommer till din njutning. 

Köps ofta tillsammans

Lelo har tagit sin väldesignade G-punktsvibrator och förbättrat den ytterligare.
Utan att kompromissa med vare sig diskretion eller kvalitet levererar LELO Gigi 2 Grå 8 olika vibrationsmönster, mjukare och lenare silikon, starkare vibrator och den är inte längre bara vattenresistent, utan HELT vattentät, så nu kan den även följa med in i badkaret.
Satinpåsen som medföljer gör att du diskret kan förvara den, eller ha med den i handväskan.

Den sneda/platta toppen tillgodoser ett större område för stimulans vilket också passar perfekt till för klitorisstimulering. 
Den sneda toppen med sin mjuka yta letar sig fram till din G-punkt och masserar den effektivt. Toppen kan även användas till att stimulera klitoris med och då den är lite bredare stimulerar den hela området runt klitoris vilket kan leda till att du lättare får orgasm.

1 års tillverkningsgaranti och 10 års kvalitetsgaranti. 

Rengörs enkelt med en mild tvål och ljummet vatten eller en rengöringsspray ämnad för sexleksaker.

Vibrationsmönster och styrka ändras via knapparna på stavens handtag. Tryck på + för att starta vibratorn samt öka styrkan. På pilknapparna ändrar du vibrationsmönster. Staven går även att knapplåsa, vilket är smart när man är ute och reser med sin Gigi, och det görs genom att hålla inne plus- och minustecknet samtidigt, i 5 sekunder.

2 timmars laddning ger 4 timmars aktiv lektid och upp till 90 dagar standby.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke LELO
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Gigi 2 Grå
Ditt betyg