Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

GOLIATE Toy Cleaner 100ml

259 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Ekologisk toy cleaner håller dina vuxenleksaker i toppskick
  • Eliminerar effektivt smuts och bakterier
  • Skonsam mot både vuxenleksaker och din hud
  • Innehåller naturliga ingredienser från ekologiskt jordbruk
  • Applicering med sprayflaska; ingen sköljning behövs

Översikt

Beskrivning

Håll dina sexleksaker i toppskick med GOLIATE Toy Cleaner, ett effektivt och naturligt rengöringsmedel designat för att snabbt och säkert rena och desinficera dina vuxenleksaker. Med bara några sprayer är dina vuxenleksaker inte bara rena utan också skyddade och redo för nästa användning.

GOLIATE prioriterar kvalitet och hållbarhet, både för sina produkter och för din hälsa. Därför är deras rengöringsmedel för sexleksaker framställt av helt naturliga ingredienser, inklusive eteriska oljor från te-träd och ravintsara, samt extrakt av ringblomma. Dessa ingredienser är skonsamma mot både dina vuxenleksaker och din kropp, och säkerställer att ditt sexliv är både säkert och njutbart.

GOLIATE Toy Cleaner är otroligt enkel att använda. Du behöver inte vatten; spraya bara direkt på sexleksaken, torka av med en ren trasa, och på bara två minuter är dina leksaker rena. Detta gör det lätt att snabbt återgå till dina stunder av nöje.

Det här rengöringsmedelet är inte bara snabbt och effektivt utan också miljövänligt, med ingredienser från ekologiskt jordbruk. När du väljer GOLIATE Toy Cleaner gör du ett val som respekterar både din kropp och vår planet. Fräscha upp dina vuxenleksaker med ett rengöringsmedel som är skapat för att ge både renhet och sinnesro.

Visa mer
Skötselråd

Förvara GOLIATE Sex Toy Cleaner borta från ljus och i rumstemperatur.

Användning

Du bör rengöra dina vuxenleksaker efter varje orgasm, både av hygieniska skäl och för att förlänga deras livslängd. Genom att göra detta kan du förhindra bakterietillväxt och därmed minska risken för infektioner. Därför har vi utvecklat GOLIATE Sex Toy Cleaner, en mild lösning i sprayform för rengöring och desinficering av vuxenleksaker.

Användningen är enkel: Spraya din vuxenleksak med några få tryck från GOLIATE Sex Toy Cleaner, torka sedan av den med en ren, mjuk trasa. Nu är din vuxenleksak ren!

När du har rengjort din vuxenleksak ordentligt, förvara den försiktigt i dess tygpåse. Ju bättre du tar hand om dina vuxenleksaker, desto mer trygg kommer du att känna dig när du använder dem. Att försumma dina leksaker är detsamma som att försumma din njutning och din kropp, så se till att sköta om dem väl!

Kom ihåg att rengöra dina vuxenleksaker noggrant efter varje användning, så att de är redo att användas spontant vid ditt nästa njutningstillfälle. Om det motiverar dig, kom ihåg att ordentlig rengöring inte bara skyddar dina intima delar utan även förbättrar vuxenleksakens hållbarhet och bevarar dess färger.

Mer information
Allmänt
Glidmedelstyp
Ekologiskt
Innehåll
Aqua, Alcohol**, Salvia Officinalis Leaf Extract**, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Citric Acid.
Varumärke
Goliate
Dimensioner
Volym
100ml
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:GOLIATE Toy Cleaner 100ml
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video