Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator

Rating:
60 % of 100
1 299 kr

Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator ger dig både kittlande klitorisstimulans och vaginal stimulans. Den lätt böjda toppen masserar dessutom din G-punkt med en slags "kom hit-rörelse" som ökar chansen för en skön G-punktsorgasm.

Öronen på klitorisvibratorn är lite större än normalt vilket gör att hela klitoris stimuleras, även de invändiga delarna.

Njut av 12 + 3 olika vibrations- och hastighetsnivåer och 2 starka motorer.

Vattentät & uppladdningsbar.

Köps ofta tillsammans

Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator är en otroligt skön och lite större rabbitvibrator med en extraordinär G-punktsstimulans. Den lätt böjda tippen, skapar nämligen en slags "kom hit-rörelse", vilket stimulerar din G-punkt extra intensivt.

Denna vibrator ger dig både vaginal -och klitorisstimulans, vilket ökar chansen att få orgasm. Detta kan i sin tur resultera i mer intensiva och ännu längre orgasmer.

De flexibla kaninöronen ökar blodflödet till klitoris samtidigt som din vibrator väcker dina nervändar till liv och ger dig njutning utöver det vanliga. Förhoppningsvis får du till en så kallad fontänorgasm som kan uppstå vid stimulans av G-punkten. Ha handduken redo, med andra ord.

Din Happy Rabbit är omsluten av ett lent kroppssäkert silikonöverdrag för att skapa en så bekväm känsla som möjligt. Toppen på vibratorn är en aning större och hårdare för att enkelt kunna skapa intensiv G-punktsstimulans. Den rundade och platta foten på vibratorn gör att du smidigt kan ställa den på bordet medan du förbereder dig.

Med två starka motorer som styr både skaftet och klitorisvibratorn får du hela 12 + 3 olika hastighets- och vibrationsmöjligheter. Använd den mindre knappen för att styra vibrationerna för kaninöronen och den stora knappen för att njuta av den unika "kom hit-rörelsen" i flera olika vibrationsmönster. Du väljer själv om du vill ha på båda motorerna eller endast en.

Trots de starka motorerna och alla olika vibrationslägen är denna produkt förvånansvärt tyst.

Din vibrator är även helt vattentålig för fler lekar. Den har även ett reselås som gör att din produkt håller sig avstängd medan du reser.

  • Uppladdningsbar
  • Tystlåten
  • Vattentät
  • Kroppssäkra material
  • Travel Lock-funktion
  • Ftalatfri

Happy Rabbit har sålt över 500 000 produkter sedan de startade 2012.

Rengör efter användning med ljummet vatten och en mild tvål. Vi rekommenderar även att använda en toy cleaner för att hålla bakterier borta och öka livslängden på din rabbitvibrator. 

Använd din Happy Rabbit med ett vattenbaserat glidmedel för en extra skön stund.

Mer information
Allmänt
Varumärke Happy Rabbit
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 12,7 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator
Ditt betyg