Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Happy Rabbit Slimline Curve Rabbit Vibrator

Rating:
87 % of 100
899 kr

Smal rabbitvibrator som ger kittlande vaginal- och klitorisstimulans. Öronen på klitorisvibratorn är lite större än normalt vilket gör att hela klitoris stimuleras, även de invändiga delarna. Njut av 15 olika vibrations- och hastighetsnivåer.

Vattentät & uppladdningsbar.

Köps ofta tillsammans

Happy Rabbit Slimline Curve Rabbit Vibrator är en skön och smidig rabbitvibrator  i en lite mindre och smalare storlek. Den ligger perfekt i handen och är lätt att hålla i. Passar dig som är nybörjare eller njuter av lite nättare sexleksaker.

De flexibla kaninöronen ökar blodflödet till klitoris samtidigt som vibrationerna väcker dina nervändar till liv och ger dig njutning utöver det vanliga. När du får både vaginal- och klitorisstimulans ökar dessutom chansen för att få orgasm lite extra.

2 starka motorer styr både skaftet och klitorisvibratorn och ger dig hela 15 olika hastighets- och vibrationsmöjligheter. Happy Rabbit Slimline Curve Rabbit Vibrator laddas i ca 150 minuter innan användning och bör kombineras med ett skönt vattenbaserat glidmedel.

Varför vi gillar Happy Rabbit Slimline Curve Rabbit Vibrator:

  • Uppladdningsbar
  • Tyst
  • Vattentät
  • Kroppssäkra material
  • Travel Lock-funktion
  • Realistisk design
  • Ftalatfri

Rengör efter användning med ljummet vatten och en mild tvål. Vi rekommenderar även att använda en toy cleaner för att hålla bakterier borta och öka livslängden på din rabbitvibrator. 

Använd din Happy Rabbit med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare stund.

Mer information
Allmänt
Varumärke Happy Rabbit
Ftalatfri Ja
Hårdhet Medel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 11,5 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Happy Rabbit Slimline Curve Rabbit Vibrator
Ditt betyg