Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LELO Hex Kondomer 3-pack

Rating:
96 % of 100
99 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr

Möt framtidens kondom från LELO. Med en väl utvecklad teknologi som gör dem extra slitstarka utan att ge avkall på känslan och ett mönster som anpassar sig efter just dig och din partner, för en mer intim och komfortabel sexuell njutning.

Översikt

Beskrivning

LELO Hex Kondomer ger dig en sexuell upplevelse med samma känsla som utan skydd. Teknologin bakom dessa kondomer har tagit 7 år att utveckla och baserar sig på ett 0,055 mm tunt Hex-nät som finns på kondomens insida och som gör den rejält slitstark men som även ger en naturlig känsla. Så, njut av en säker sexuell upplevelse tillsammans med en reservoir (behållare för sperma) och invändigt glidmedel utan doft.

Därför gillar vi LELO Hex Kondomer 3-pack:

Vanligtvis har de flesta kondomer en hel del räfflor och knottror. Istället har LELO skapat en struktur på Hex-kondomen likt Formel 1-däck. Däcken har bättre grepp på vått väglag och det blir därför enklare att kontrollera bilen. Detta minimerar risken för sladd, ger dig extra stöd och gör dig alltid körklar!

Varje Hex kondom är uppbyggd av 350 seperata hexagoner. Detta gör att kondomens form anpassar sig efter varje unik användare.

LELO Hex Kondomer är tillverkade av högkvalitativt latex och har en längd på 18 cm samt en diameter på 5,4 cm.

 Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
LELO
Recensioner 5
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Hex Kondomer 3-pack
Ditt betyg
Relaterat blogginlägg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video