Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

LELO Hex Respect XL Kondomer 12-pack

Rating:
97 % of 100
199 kr
LELO Hex Respect XL är en tunnare, starkare och större kondom med en perfekt passform.

Med en väl utvecklad teknologi som gör dem extra slitstarka utan att ge avkall på känslan och ett mönster som anpassar sig efter just dig och din partner, för en mer intim och komfortabel sexuell njutning.

En av de största kondomerna på marknaden.

Köps ofta tillsammans

Nu finns den populära Hex-kondomen från LELO i en större utgåva! Hex Respect XL Kondomer - för dig som kräver mer utrymme och spelrum.

Välkommen till framtidens kondom! LELO Hex Respect XL Kondomer ger dig en sexuell upplevelse med samma känsla som utan skydd. Teknologin bakom denna kondom har tagit 7 år att utveckla.  Med  ett 0,055 mm tunt Hex-nät som finns på kondomens insida blir den rejält slitstark. Utsidan är dock slät, vilket ger en skön och naturlig känsla.

Så, njut av en säker sexuell upplevelse tillsammans med en reservoir (behållare för sperma) och invändigt glidmedel med en svag och diskret doft av vanilj.

Vanligtvis har de flesta kondomer en hel del räfflor och knottror. Istället har LELO skapat en struktur på Hex-kondomen likt Formel 1-däck. Däcken har bättre grepp på vått väglag och det blir därför enklare att kontrollera bilen. Detta minimerar risken för sladd, ger dig extra stöd och gör dig alltid körklar!

Varje Hex-kondom är uppbyggd av 350 seperata hexagoner. Detta gör att kondomens form anpassar sig efter varje unik användare.


Mer information
Allmänt
Varumärke LELO
Doft Vanilj
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Hex Respect XL Kondomer 12-pack
Ditt betyg