Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

I Love Black Gift Box

Rating:
100 % of 100
499 kr
I Love Black Gift Box ger dig allt och lite till. En box full med sköna produkter som passar både henne och paret.

En härlig mix av sexleksaker och produkter som låter er prova på bondage på ett mjukt och försiktigt sätt.

Allt i en syndig svart färg.

Köps ofta tillsammans

I Love Black Gift Box är en box full med sköna saker för henne och paret. Boxen bjuder på en smaskig mix av både sexleksaker för vaginal- och klitorisstimulans och produkter som låter er prova på bondage på ett mjukt sätt. Perfekt för nybörjare och par som vill vara lite äventyrliga och sätta lite guldkant på tillvaron.

I Love Black Gift Box innehåller:

  • Rabbitvibrator med inre roterande kulor
  • Knipkulor med inre vikter
  • Tickler
  • Handbojor
  • Vibrerande penisring
  • Ögonmask Rabbitvibratorn stimulerar både vaginan och klitoris samtidigt vilket ger en maxad stimulans som ökar chansen för orgasm. De inre roterande kulorna stimulerar lite extra. Knipkulorna stärker bäckenbottenmuskulaturen om de används regelbundet vilket i sin tur gör dina orgasmer mer intensiva. Du får dessutom lättare orgasm om du har starka muskler i underlivet. Med en tickler kan du kittla erogena zoner både på kvinnan och mannen. Ögonmasken är perfekt när du vill utforska hur det känns att stärka ett sinne genom att ta bort ett annat. Känn hur allt känns skönare och mer erotiskt när du inte kan se vad som händer.

Penisvibratorn ger stimulans åt både henne och honom samtidigt som han får en hårdare erektion. Är ni ett kvinna-kvinna par kan penisringen sättas på en vanlig dildo eller en strap-on. Sist men inte minst - handbojorna som gör era sensuella lekar lite mer kinky.

Produkterna levereras i en presentask och är en perfekt present till någon du tycker om. En partner eller dig själv. Kom ihåg att Self Love är precis lika viktigt.

Använd gärna sexleksakerna tillsammans med ett giftfritt vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke Loveboxxx
Strömförsörjning
Inkluderar batteri Rabbitvibrator: 3 x AAA (ej inkl), penisring: engångsbatteri (inkl)
Write Your Own Review
Du recenserar:I Love Black Gift Box
Ditt betyg