Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Delay Kondomer

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

Sätt fallande sortering
 1. Pasante Infinity 12-pack Delay Kondomer mot vit bakgrund. Köp på lustly.se
  Pasante Infinity 12-pack Delay Kondomer
  Rating:
  87%
  99 kr
per sida
Par som hånglar i sängen.Par som hånglar i sängen.

LUSTHÖJANDE FAVORITER SOM ÖKAR LUSTEN

Upptäck våra topp 8 lusthöjande produkter som garanterat kommer att sätta fart på ditt sexliv! Oavsett om du är ute efter att utforska nya sinnen eller bara vill addera lite extra krydda till sovrummet, har vi samlat de hetaste tipsen för dig.

LÄS MER

Kvinna som håller i en gul kondom.Kvinna som håller i en gul kondom.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM KONDOMER

Här kommer vi, bland mycket annat, gå igenom hur du sätter på en kondom, vilka kondomer som finns och vad är de gjorda av, finns det olika storlekar och tjocklek, varför rätt storlek på kondomen är så viktig, varför du bör använda kondom och framför allt – hur kan ditt förspel bli hetare med kondomer?

LÄS MER

Par som kramas och pussas i sängen.Par som kramas och pussas i sängen.

5 SÄTT ATT LEVLA UPP HANS ORGASM

5 sätt som gör hans/penisbärares orgasmer way mycket skönare. Är du redo?!

LÄS MER

Delay kondomer för bättre uthållighet 

Vad är fördröjande kondomer?

Fördröjande kondomer, även kända som delay kondomer, är speciellt utformade med ditt nöje i åtanke. Inuti dessa innovativa kondomer finns ett unikt glidmedel som hjälper till att kontrollera och förlänga din prestation. Detta är en perfekt lösning för alla män och penisbärare som vill hantera för tidig utlösning eller helt enkelt önskar mer varaktiga och njutningsfulla sexuella möten.

Hur fungerar fördröjande kondomer?

Delay kondomer innehåller ett bedövande medel, vanligtvis benzokain eller lidokain, på insidan av kondomen. Detta medel minskar känsligheten på penis och hjälper dig att hålla längre. Det påverkar inte din partner och ger er båda en mer tillfredsställande upplevelse.

Fördelar med delay kondomer

 • Delay kondomer hjälper till att fördröja utlösningen, vilket ger dig och din partner mer tid att njuta.
 • Med fördröjande kondomer får du bättre kontroll över din utlösning och kan därmed förlänga samlaget.
 • Fördröjande kondomer används på samma sätt som vanliga kondomer och ger samma skydd mot graviditet och könssjukdomar.

Vanliga frågo om delay kondomer

Hur använder man fördröjande kondomer?

Fördröjande kondomer används precis som vanliga kondomer. Rulla på kondomen på en erigerad penis innan samlag och se till att den sitter rätt. Det bedövande medlet börjar verka omedelbart och hjälper till att fördröja utlösningen.

Är delay kondomer säkra att använda?

Ja, delay kondomer är säkra att använda och ger samma skydd mot graviditet och könssjukdomar som vanliga kondomer. Följ alltid instruktionerna på förpackningen för bästa resultat.

Påverkar kondomer med bedövande effekt min partner?

Nej, det bedövande medlet på insidan av kondomen påverkar inte din partner. Det är designat för att bara minska känsligheten på penis och hjälpa dig att hålla längre.

Köp delay kondomer hos Lustly

Redo att förlänga njutningen och förbättra din prestation? Upptäck vårt utbud av fördröjande kondomer hos Lustly. Vi erbjuder högkvalitativa produkter från de bästa märkena för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Handla hos oss idag och njut längre stunder med delay kondomer!