Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Slicklappar

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

Sätt fallande sortering
per sida
Fingrar som pressar på en blodapelsin.Fingrar som pressar på en blodapelsin.

ONANITIPS - STEPPA UPP DITT "FINGERING GAME"

Masturbation May - here we CUM! Här kommer 8 tips för hur du kan steppa upp ditt ”fingering game” och onanera med fingrarna. 

LÄS MER

Två tjejer som kysser varandra.Två tjejer som kysser varandra.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ORALSEX

Här har vi samlat allt du behöver veta om oralsex– tips för både för penisbärare och fittbärare & rumpan (oh yes!). Vilka sexleksaker som känns som oralsex och hur du utövar säkert oralsex.

LÄS MER

Kvinna som håller i en gul kondom.Kvinna som håller i en gul kondom.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM KONDOMER

Här kommer vi, bland mycket annat, gå igenom hur du sätter på en kondom, vilka kondomer som finns och vad är de gjorda av, finns det olika storlekar och tjocklek, varför rätt storlek på kondomen är så viktig, varför du bör använda kondom och framför allt – hur kan ditt förspel bli hetare med kondomer?

LÄS MER

Upptäck slicklappar för säkrare oralsex

Upptäck fördelarna med slicklappar hos Lustly

Vill du ha säkrare och mer hygieniskt oralsex? Slicklappar kan vara lösningen för dig! På Lustly erbjuder vi ett brett sortiment av slicklappar för att skydda mot könssjukdomar och göra upplevelsen ännu mer njutbar.

Varför använda slicklappar?

Slicklappar är ett effektivt skydd vid oralsex. De minskar risken för överföring av könssjukdomar och kan ge dig extra trygghet. Trots att risken att överföra könssjukdomar vid slicksex är låg, kan användningen av slicklappar ge dig och din partner en extra känsla av säkerhet.

Slicklappar i olika färger och smaker

Slicklappar finns i många olika färger och smaker, vilket gör det roligare och mer varierat. Du kan välja en smak som passar dig bäst och göra oralsex ännu mer njutbart. Det finns även slicklappar som ser ut som munskydd med gummiband för att hålla dem på plats, vilket ger dig fria händer.

Så här använder du en slicklapp

  1. Lägg slicklappen över området du ska slicka. Använd gärna lite glidmedel för att få den att fästa bättre.
  2. Se till att slicklappen täcker hela området. Flytta slicklappen om du behöver täcka ett större område.
  3. Använd slicklappen en gång och kasta den sedan. Om ni byter roller, använd en ny slicklapp.
  4. Se till att samma sida av slicklappen alltid är mot området du slickar för att undvika överföring av kroppsvätskor.

Använd inte olja eller hudkräm med latex slicklappar, då fettbaserade produkter kan försvaga latexen. Välj istället vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel, som är säkert att använda med latexprodukter.

Förvaring av slicklappar

Förvara slicklappar i rumstemperatur, på en plats där de inte utsätts för tryck eller skav. Detta säkerställer att de håller sig intakta och säkra att använda.

Vanliga frågor om slicklappar

Hur säkert är det att använda en slicklapp?

Slicklappar är mycket säkra och minskar risken för överföring av könssjukdomar vid oralsex. Det är viktigt att använda slicklappen korrekt och se till att kroppsvätskor inte kommer i kontakt med din partners slemhinnor.

Var kan jag köpa slicklappar?

Du kan köpa slicklappar hos Lustly. Vi erbjuder ett brett sortiment av slicklappar i olika smaker och färger för att passa dina behov.

Köp slicklappar hos Lustly

Redo att göra ditt oralsex säkrare och roligare? Upptäck vårt utbud av slicklappar hos Lustly. Vi har allt du behöver för att skydda dig och din partner, samtidigt som ni njuter av en fantastisk upplevelse. Handla hos oss idag och ta ditt sexliv till nästa nivå!