Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Nuru Massage

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. System JO Nuru Massage Gel mot vit bakgrund.
  System JO Nuru Massage Gel
  Rating:
  90%
  299 kr
 2. Nuru PVC Bedsheet ihopvikt mot vit bakgrund.
  Slut i lager
  Nuru PVC Bedsheet
  Rating:
  80%
  399 kr
 3. Exotiq Nuru Gel Massageolja mot vit bakgrund.
  Exotiq Nuru Gel Massageolja
  Rating:
  80%
  249 kr
per sida
Man smörjd i massageolja.Man smörjd i massageolja.

NURU-MASSAGE - SÅHÄR GÖR DU

Längtar du efter en härlig stund med din partner där ni gnider era inoljade kroppar mot varandra? NURU-massage kallas den uråldriga och erotiska japanska massageformen där man ger varandra en inoljad massage med hela kroppen. Se våra bästa tips till lyckad erotisk massage här.

LÄS MER

Närbild på kvinnliga bröst i en blå topp. Rosa blommor framför.Närbild på kvinnliga bröst i en blå topp. Rosa blommor framför.

SÅ FÅR DU ORGASM GENOM ATT STIMULERA BRÖSTVÅRTORNA

Bröstvårtorna är en erogen zon och många älskar att få dem stimulerade under onani, smeksex & omslutande samlag men visste du att du kan få orgasm genom att enbart stimulera dem - utan att könet stimuleras?

LÄS MER

Man och kvinna som håller varandras hand.Man och kvinna som håller varandras hand.

DIRTY TALK - SÅ SEXSNACKAR DU

Hur blir man bra på dirty talk? Vad är sexigt att höra under sex? Det blir lätt att man tappar orden i stundens hetta, men misströsta inte. Här kan du läsa våra bästa tips på hur du får till ett riktigt härligt sexsnack med din partner.

LÄS MER

Nuru massage för en blöt och erotisk massageupplevelse

Upptäck fördelarna med nuru massage hos Lustly

Vill du ta din massageupplevelse till nästa nivå? Prova nuru massage! Denna erotiska massageform, som har sitt ursprung i Japan, erbjuder en intensiv och intim upplevelse med hjälp av en speciell, halkig massagegelé.

Vad är nuru massage?

Nuru nassage skiljer sig från klassisk massage genom att massören inte bara använder händerna. Istället används hela kroppen som ett verktyg, inklusive rumpa, bröst och mage, för att skapa maximal fysisk kontakt. Båda parter smörjer in sig med en speciell, luktfri och smaklös gelé som tillverkas av sjögräs och alger. Gelén har en otrolig halkighet och är känd för sina hudvänliga egenskaper.

Förberedelser för nuru massage

För att få ut det mesta av din Nuru Massage, följ dessa enkla steg:

 • Förbered gelen: Blanda den koncentrerade Nuru-gelen med vatten för bästa resultat, eller använd den koncentrerad för extra halkiga lekar i duschen eller badkaret.
 • Skapa rätt atmosfär: Använd lacklakan eller vanliga lakan, eftersom gelen är fläckfri. Stämningen är viktig, så tänd ljus, spela avslappnande musik och se till att mobilen är avstängd.

Erotisk massage med värmande massageolja

Vill du intensifiera upplevelsen ytterligare? Kombinera din nuru massage med värmande massageolja. Den varma känslan hjälper till att slappna av musklerna och ökar blodcirkulationen, vilket gör massagen ännu mer njutbar. Perfekt för att förhöja den erotiska atmosfären.

Perfekta glidegenskaper för intim massage

Nuru-gelens halkiga konsistens ger perfekta glidegenskaper, vilket gör massagen smidig och njutbar. Vissa Nuru-geler kan även användas som glidmedel, och deras värmande egenskaper hjälper till att öka känsligheten i klitoris och penissträngen. Detta gör den intima massagen ännu mer njutbar.

Varför välja nuru massage?

Nuru massage erbjuder en unik kombination av fysisk närhet och intensiv njutning. Den speciella gelen ger en hudnära och halkig känsla som är oöverträffad, vilket gör varje rörelse sensuell och intim. Perfekt för par som vill fördjupa sin intimitet och njuta av en helt ny massageupplevelse.

Köp nuru massageprodukter hos Lustly

Redo att utforska Nuru Massage? Utforska vårt sortiment av Nuru Massageprodukter hos Lustly. Vi erbjuder högkvalitativa geler och tillbehör för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen. Handla online eller besök vår butik på Döbelnsgatan 4A i Stockholm för att hitta allt du behöver för en oförglömlig Nuru Massage.