Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Värmande Massageolja

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Exotiq Body To Body Warming Massage Oil mot vit bakgrund.
  Exotiq Body To Body Warming Massage Oil
  Rating:
  100%
  249 kr
 2. Soft Caramel Warming Oil mot vit bakgrund.
  Soft Caramel Warming Oil
  Rating:
  100%
  299 kr
per sida
Man smörjd i massageolja.Man smörjd i massageolja.

NURU-MASSAGE - SÅHÄR GÖR DU

Längtar du efter en härlig stund med din partner där ni gnider era inoljade kroppar mot varandra? NURU-massage kallas den uråldriga och erotiska japanska massageformen där man ger varandra en inoljad massage med hela kroppen. Se våra bästa tips till lyckad erotisk massage här.

LÄS MER

Två kvinnor sittandes på gräset med blommor framför de.Två kvinnor sittandes på gräset med blommor framför de.

INTIMPRODUKTER – VÅRA ABSOLUTA FAVORITER

Om du är nyfiken på att förbättra din intima upplevelse eller bara letar efter något nytt att prova, fortsätt läsa för att upptäcka våra toppval inom intimvård!

LÄS MER

Par som hånglar i sängen.Par som hånglar i sängen.

LUSTHÖJANDE FAVORITER SOM ÖKAR LUSTEN

Upptäck våra topp 8 lusthöjande produkter som garanterat kommer att sätta fart på ditt sexliv! Oavsett om du är ute efter att utforska nya sinnen eller bara vill addera lite extra krydda till sovrummet, har vi samlat de hetaste tipsen för dig.

LÄS MER

Värmande massageolja för ökad njutning

Upptäck värmande massageolja hos Lustly

Ge dina intima stunder en extra gnista med vår värmande massageolja. Hos Lustly erbjuder vi högkvalitativa oljor som ger en härligt värmande känsla, perfekt för både avkoppling och romantik.

Erotisk massage med värmande massageolja

Vill du skapa en ännu mer erotisk atmosfär med din partner? Värmande massageolja är idealisk för att förhöja intimiteten. Den ger en behaglig värme som intensifierar känslan vid varje beröring. Perfekt för att göra er massage till en oförglömlig upplevelse.

Perfekta glidegenskaper för intim massage

Vår värmande massageolja har utmärkta glidegenskaper som gör massagen smidig och njutbar. Den rika formulan ger ett långvarigt glid och gör det lättare att massera utan att behöva applicera mer olja. Vissa värmande massageoljor kan även användas som glidmedel. De värmande egenskaperna hjälper till att öka känsligheten i klitoris och penissträngen, vilket gör den intima massagen ännu mer njutbar. Idealisk för en sensuell och intim massage som får er att komma närmare varandra.

Fördelar med värmande massageolja

Värmande massageolja erbjuder många fördelar som gör din massageupplevelse ännu bättre. Den värmande effekten hjälper till att slappna av musklerna och ökar blodcirkulationen, vilket gör massagen mer effektiv och avslappnande. Den är också fantastisk för att skapa en varm och sensuell atmosfär.

Användningsområden för värmande massageolja

Värmande massageolja är mångsidig och kan användas i olika situationer:

 • Avslappnande massage: Perfekt för att släppa spänningar efter en lång dag.
 • Romantisk massage: Skapa en intim och kärleksfull stund med din partner.
 • Före och efter träning: Hjälper till att värma upp musklerna före träning och lindrar spänningar efteråt.

Varför välja massageolja med värmande egenskaper?

Värmande massageolja är ett utmärkt val för alla som vill förhöja sin massageupplevelse. Den är lätt att använda, ger en behaglig värme och har utmärkta glidegenskaper. Dessutom är den perfekt för både avkoppling och romantiska stunder.

Köp värmande massageolja hos Lustly

Redo att ta din massageupplevelse till nästa nivå? Upptäck vårt sortiment av värmande massageolja hos Lustly. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet som ger både värme och njutning. Handla online eller besök vår butik på Döbelnsgatan 4A i Stockholm för att hitta den perfekta massageoljan för dina behov.