Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

GOLIATE Intimate Lubricant Gel 100ml

299 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
  • Ekologiskt glidmedel med vårdande och läkande egenskaper
  • Perfekt för att lindra torra slemhinnor
  • Tillverkad av 99,49% naturliga ingredienser
  • COSMOS Organic certifierad
  • Kompatibel med alla kondomer och vuxenleksaker

Översikt

Beskrivning

GOLIATE Intimate Lubricant Gel 100ml erbjuder en naturlig och långvarig glideffekt för att förbättra intima stunder. Denna produkt från GOLIATE är utvecklad för att vara både skonsam mot kroppen och miljön tack vare dess ekologiskt certifierade ingredienser.

GOLIATE Intimate Lubricant Gel består av en högkvalitativ formel som är baserad på vegetabilisk glycerin, vilket skapar en mjuk och hållbar känsla. Dessutom är gelen berikad med alger, mineraler och spårämnen som vårdar och läker huden under användning.

Produkten är designad för att lindra torra slemhinnor och för att öka komforten under användning, vilket gör den till ett idealiskt val för både solo och paraktiviteter. Den är 100% kompatibel med kondomer och kan även användas med olika typer av vuxenleksaker. GOLIATE Intimate Lubricant Gel är så pass ren och säker att den till och med är ätbar. Den är fri från parabener, P.E.G, palmolja, färgämnen, doftämnen och fenoxietanol. Dessa egenskaper gör den till ett pålitligt val för personlig användning.

Gelen är certifierad av Ecocert Greenlife enligt COSMOS-standarden som COSMOS Organic, tillverkad av 99,49% naturliga ingredienser, och 40,54% av de totala ingredienserna (exklusive vatten) är ekologiskt odlade.

GOLIATEs produkter produceras i Occitanie, Frankrike, av ett familjeägt företag som odlar sina egna växter lokalt för att säkerställa kvalitet och främja hållbar produktion.

 

Visa mer
Användning

För att använda GOLIATE Intimate Lubricant Gel, börja med att se till att dina händer är rena för att undvika att föra över bakterier. Applicera sedan en liten mängd gel på dina fingrar – några droppar räcker. Smörj sedan gelen försiktigt på önskat område, vare sig det är på kroppen eller på en vuxenleksak. Gelen är utformad för att vara mjuk och skonsam, vilket gör den idealisk för både solo- och partneranvändning.

Mer information
Allmänt
Glidmedelstyp
Ekologiskt
Innehåll
water, organic vegetable glycerin***, chondus crispus**, sodium benzoate, xanthan gum, benzoin**, benzyl benzoate
Varumärke
Goliate
Färg
Vit
Dimensioner
Volym
100ml
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:GOLIATE Intimate Lubricant Gel 100ml
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video