Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Adventskalendrar

Årets styggaste årstid är äntligen här och med det menar vi att det är säsong för erotisk julkalender 2023! Här hittar du ett brett sortiment av adventskalendrar med sexleksaker från Satisfyer, Orion, Naughty and Nice - med nytt innehåll för 2023! Njut varje dag fram till jul och upplev pirret av att öppna en lucka om dagen. Treat your elf (see what we did there?) oavsett om du är singel, i ett förhållande eller har ett oklart situationship. Men skynda! Förra året sålde alla adventskalendrar snabbt. Så klicka hem din idag!


‘Tis the season to be horny!

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Från Ho Ho Ho till Oh Oh Oh! Äntligen dags för erotisk adventskalender 2023.

Välkommen till vår exklusiva kollektion av erotiska adventskalendrar! Hos oss hittar du det perfekta sättet att krydda upp din väntan inför julen med spännande och sensuella överraskningar. Våra erotiska julkalendrar med sexleksaker är skapade för att ge alla kön en minnesvärd och njutningsfull säsong, oavsett om du är singel eller med en partner.


Vad är en erotisk adventskalender?

Varje lucka i våra adventskalendrar döljer en lockande skatt som kommer att väcka dina sinnen och skapa en djupare förbindelse med din egen sexualitet. Vi tror på att erbjuda en inkluderande och respektfull upplevelse för alla, oavsett kön eller identitet.

 

Vem kan använda en julkalender med sexleksaker?

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom den erotiska världen, kommer våra adventskalendrar att guida dig genom en resa av upptäckt och njutning. Vårt sortiment omfattar olika produkter såsom sensuella leksaker, erotiska tillbehör och smakfulla produkter som kompletterar din intima stund.


Hos oss kan du vara säker på att hitta produkter av högsta kvalitet som är utvalda med omsorg för att ge dig den ultimata upplevelsen. Utforska vårt urval av erotiska adventskalendrar och låt oss vara din följeslagare på denna spännande och sensuella resa mot jul.


Är det här något för mig som är singel?

En erotisk julkalender är perfekt för dig som är singel, är i förhållande eller har ett oklart situationship. Dessa adventskalendrar är fyllda med produkter du kan njuta av själv eller med en partner. Även om någon av de 24 luckorna inte skulle locka så brukar innehållet vara en väldigt uppskattad gåva till någon man tycker om. Men vibratorer, glidmedel och bondageprodukter kan vara riktigt hett även till sololekar. Köp din idag!

Vad kan en erotisk julkalender innehålla?

Julkalendrar med sexleksaker innehåller en mängd härliga njutningsprodukter för både singlar och par. Kan njutas av dig med vagina eller dig med penis. Dessa sexleksakskalendrar kan innehålla:

  • Vibratorer av olika slag
  • Bondage-prylar
  • Massageolja
  • Glidmedel
  • Runkägg
  • Ögonbindel
  • Massageredskap

Och mycket annat också!

 

 

Snabb och diskret leverans av erotisk julkalender

Vi är dedikerade till att erbjuda en diskret och bekväm shoppingupplevelse för alla som söker att berika sin intima värld. Utforska våra erotiska adventskalendrar och låt oss hjälpa dig att göra denna julsäsong oförglömlig genom att låta lusten och spänningen blomstra på ett respektfullt och inkluderande sätt. Välkommen till en värld av njutning och upptäckt!

Måste jag vänta till december?

Kan du inte bärga dig för att öppna din julkalender? We don’t blame you. Du får givetvis öppna alla luckor på en och samma gång eller flera innan självaste julafton. Vi lovar att vi inte skvallrar till tomten.

Vilken sexleksakskalender är bäst för par?

Alla våra julkalendrar med sexleksaker kan öppnas och uppskattas både av par och singlar. Vi skulle dock påstå att Naught and Nice Julkalender 2023 kan vara snäppet mer anpassad för par än Satisfyers adventskalender 2023. Utan att avslöja för mycket så innehåller Naughty and Nice härliga sexleksakskalender lite fler produkter som man enkelt kan använda med sin partner.

Vilken julkalender med sexleksaker är bäst för singlar?

Den skönaste adventskalendern för singlar skulle vi säga är Satisfyer Premium 2023. Denna sexleksakskalender innehåller en mängd sköna sexleksaker och glidmedel som man kan njuta av på egen hand eller med en (om än provisorisk) partner.

Är det här en bra julklapp?

Givetvis! Våra erotiska adventskalendrar innehåller ett varierat utbud av accessoarer och sexleksaker, designat för att uppskattas av så många som möjligt. Du kan antingen ge bort hela julkalendern i sitt paket med luckor och allt för en riktig smällkaramell som julklapp. Eller så kan du själv öppna luckorna och slå in varje paket för att fylla julstrumpan med. Eller varför inte öppna och behålla några leksaker själv och ge bort resten? Oändligt med alternativ.

 

Två erotiska julkalendrar som flyter i rymdenTvå erotiska julkalendrar som flyter i rymden
Läs vår guide till erotiska adventskalendrar här!