Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Alla hjärtans dag för par

 Glöm blommor och choklad. 2023 är det sexleksaker som gäller på Alla hjärtans dag. Här hittar ni våra njutningsfulla presenttips för par. Oavsett vem du älskar eller vill njuta med. 


Artiklar 1-47 av 317

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Alla hjärtans dag 2023 sexleksaker

Det finns många olika typer av sexleksaker att välja mellan, och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. För att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten har vi samlat några förslag på olika sexleksaker som kan vara lämpliga att ge till din partner på Alla hjärtans dag.

En av de mest populära sexleksakerna är den klassiska vibratorn. Detta är en leksak som kan användas av både män/personer med penis och kvinnor/personer med vagina, och det finns många olika varianter att välja mellan. Du kan till exempel välja en vibrator som är speciellt utformad för att stimulera klitoris, eller en som är lämplig för penetrerande sex. Det finns även vibratorer som är utformade för att ge en annorlunda känsla, som till exempel vibratorer med olika former eller med inbyggda pärlor som ger en skön masserande känsla. Sköna produkter som ökar lust och spänning och som är ett perfekt inslag på Valentines day 2023.

Vill du köpa present till Alla hjärtans dag kan vi varmt rekommendera att du kommer in till oss på Döbelnsgatan 4A i Stockholm så vi kan guida dig till den perfekta presenten till en partner. 

 

Överraska din partner på Alla hjärtans dag:

Många uppskattar överraskningar och speciellt på Valentines day. Ett romantiskt äventyr på tur man hand. Men hur överraskar man någon på ett romantiskt sätt?

  1. Boka restaurang i smyg
  2. Skriv ett romantiskt kort med texten: sätt på dig något du känner dig fin i och var redo klockan xx
  3. Ät och drick gott & njut av varandras sällskap (skippa mobilerna)
  4. Avsluta hemma med massage, sexleksaker och total fokus på varandra och er njutning. Kanke provar ni något nytt som ni fantiserat om? 

 

 

Alla hjärtans dag flickvän - present

En annan populär sexleksak är den så kallade rabbitvibratorn. Detta är en vibrator som har två olika delar, en som är avsedd för att stimulera klitoris och en annan för att penetrera. Rabbitvibratorn är en perfekt leksak för den som vill ha en djupare och mer intensiv njutning, och det finns många olika varianter att välja mellan. Du kan till exempel välja en rabbitvibrator med olika hastigheter och vibrationer, eller en med olika former och storlekar. Utforska, ha kul och njut av varandra. Det är ni värda. 14 februari 2023 kommer att bli en mycket special day!

En annan typ av sexleksak som kan vara lämplig att ge till din partner på Alla hjärtans dag 2023 är den så kallade wandvibratorn. Detta är en kraftfull vibrator som är speciellt utformad för att ge en djupare och mer intensiv njutning. Wands är perfekt för dig som vill ha en sexleksak som kan användas för massage, och det finns många olika varianter att välja mellan. Du kan till exempel välja en wandvibrator med olika hastigheter och vibrationer. På med en skön massageolja och ge varandra en erotisk massage som avslutas med smeksex. 

Alla hjärtans dag pojkvän - present

Ett skönt glidmedel till hens härliga onanistunder på egen hand kanske? Att onanera när man är i ett förhållande är self care och ett bra sätt att reducera stress. Du lärt dig dessutom mer om dig själv - din lust och vad du njuter av som du sen kan använda dig av när du njuter med din partner. 

Så ett glidmedel till pojkvännen på alla hjärtans dag är vårt bästa tips. Köp gärna ett fint gratulationskort och skriv ner alla saker du älskar med din partner - och vad du vill att ni ska göra tillsammans, sexuellt. Erotiska fantasier, nya sätt att smeka varandra på ett ett nytt dejtställe du vill prova.