Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Alla hjärtans dag för singlar

Är du ”single and ready to mingle” och vill fira Alla hjärtans dag 2023? En dag som är all about romantik, blommor, choklad och PAR. Just det – par, och inte singlar. What’s up with that?

Kan vi inte fira alla hjärtans dag med oss själva? Klart vi kan!  Fokusera på dig själv, din njutning och experimentera med sköna sexleksaker som gör dina orgasmer mer intensiva.

Här hittar du våra skönaste presenttips för dig som är singel. 

Artiklar 1-47 av 206

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Fira Alla hjärtans dag på egen hand

Gör dig redo för self love 2023!

Alla hjärtans dag är en dag som många av oss ser fram emot, en dag då vi får chansen att förvåna och överraska våra partners med presenter och uppvaktningar. Men vad gör man om man är singel och inte har någon partner att ge en present till? Det kan verka som att Alla hjärtans dag inte har någon mening då, men det behöver inte vara så. Alla hjärtans dag kan faktiskt vara en perfekt dag att överraska sig själv med en present – och vad passar bättre än en sexleksak?


En sexleksak är en perfekt present att ge till sig själv på Alla hjärtans dag, oavsett om man är singel eller i ett förhållande. Det är en present som kan ge både glädje och njutning, och som kan hjälpa en att känna sig mer uppfylld och nöjd med sin egen sexualitet. Och med alla de olika sexleksaker som finns att välja mellan, finns det garanterat något för alla.

Alla hjärtans dag 2023 presenttips till sig själv

Vi rekommenderar oralsexsimulatorer starkt eftersom de, precis som lufttrycksvibratorerna, ger en mild men väldigt effektiv stimulans av klittan.Som samtidigt känns som att någon slickar dig. Heaven! LELO Ora 3 är ett säkert val då den känns som en riktig tunga. 

Meeeen, du kan inte fira Alla hjärtans dag utan en lufttrycksvibrator! Sexleksaken som kom att förändra en hel värld och som gett personer med vagina deras första orgasmer samt multipla orgasmer. 

Måste vi välja en enda favorit så blir det självklart Lustly lufttryck- och klitorisvibrator . Världens skönaste lufttrycksvibrator som kan ge väldigt många multipla orgasmer på raken. Du kommer att få världens bästa Alla hjärtans dag 2023, vi lovar! 

 

Womanizer Premium 2 - årets present

Vill du ha en lyxigare variant rekommenderar vi Womanizer Premium 2 som både har autopilot, smart silence och after glow-funktion. Just nu får de dessutom ett guldpläterat klitorishalsband på köpet när du köpet en Womanizer Premium 2 eller Womanizer Duo 2. bara det är ju en present i sig. 

 

I vår blogg hittar du fler tips på hur du kan älska (med) dig själv på Alla hjärtans dag.