Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Masturbation May

Vi antar att det inte bara är vi som har vårkänslor? Det spritter i kroppen av solens varma strålar mot huden. Dessutom är Masturbation may äntligen här - månaden där vi fokuserar på onani och smeksex - ensam eller med en (eller flera) partner.

Vi firar årets skönaste månad med upp till 50% på utvalda härligheter som kommer att göra allt mycket skönare - vi lovar! 

Artiklar 1-60 av 106

Sätt fallande sortering
Sida
per sida


Du mår bra av att onanera:


Onani och orgasmer är inte bara roliga, de har också många hälsofördelar! Att onanera regelbundet kan göra dig lyckligare, mer avslappnad och kan även förbättra din hälsa på flera sätt.

Först och främst kan onani hjälpa till att minska stress och ångest. När du onanerar frigörs endorfiner och dopamin i hjärnan, vilket kan hjälpa till att sänka stressnivåerna och öka känslor av lugn och tillfredsställelse. Detta kan i sin tur förbättra din mentala hälsa och minska risken för depression.

Onani och orgasmer kan också hjälpa till att förbättra sömnen. När du onanerar och får en orgasm, frigörs hormonet prolaktin i kroppen, vilket kan göra dig trött och sömnig. Detta kan bidra till att förbättra kvaliteten på din sömn och göra det lättare att somna på natten.

Det finns också bevis på att onani och orgasmer kan ha positiva effekter på hjärthälsan. En studie visade att män som onanerade regelbundet hade en lägre risk för att utveckla prostatacancer, vilket är den vanligaste cancerformen hos män. Detta kan bero på att onani hjälper till att rensa ut eventuella skadliga ämnen som kan bygga upp sig i prostatakörteln.

Slutligen kan onani och orgasmer också hjälpa till att förbättra din sexuella hälsa. Genom att onanera kan du lära dig mer om din egen kropp och vad som ger dig mest njutning. Detta kan hjälpa dig att kommunicera bättre med din partner och förbättra ditt sexliv överlag.

Så sammanfattningsvis är onani och orgasmer bra för din hälsa på flera sätt. Det kan hjälpa till att minska stress och ångest, förbättra sömnen, skydda mot prostatacancer och förbättra din sexuella hälsa. Så varför inte ta en stund för dig själv och njut av alla fördelarna som onani och orgasmer kan ge!

Hela maj fokuserar vi på onani och smeksex med erbjudanden som boostar både sex på egen hand och sex med en (eller flera) partner. Väl utvalda erbjudanden för penis, vagina & par.

Att onanera gör att du mår bättre, får mer energi och får mer lust - lust föder lust! Att onanera med en partner gör att ert sex och smeksex blir mycket bättre då ni lär er var ni tycker om och njuter av - tillsammans.

Att onanera är en hälsosam del av din vardag så Masturbation May - here we CUM!

 


Vad är mutual masturbation?


Mutual masturbation, eller gemensam onani, är en sexuell aktivitet där två eller flera personer deltar i att onanera tillsammans. Det är en form av sexuell aktivitet som inte innebär penetrerande sex men kan ändå vara ett utmärkt sätt att öka sexuell njutning och intimitet. Gemensam onani kan vara en intim och spännande upplevelse som kan stärka förhållandet mellan er - samtidigt som ni lär er vad er partner tycker om och får orgasm av. 

Att ha smeksex utan förväntningarna på penetrerande sex kan ta bort en del av stressen eller pressen som ofta kan uppstå kring sexuella aktiviteter. Det kan också vara ett sätt att utforska sin egen sexualitet och sina preferenser med sin partner på ett säkert och bekvämt sätt.

Gemensam onani kan också hjälpa till att öka kommunikationen mellan partners om deras sexuella behov och önskemål. Genom att utforska varandras kroppar och rörelser kan man lära sig mer om vad som ger en själv och ens partner störst sexuell njutning. Detta kan bidra till att öka förståelsen och kommunikationen kring sexuella behov och önskemål.

En annan fördel med mutual masturbation är att det kan hjälpa till att öka förspel och sexuell spänning. Att onanera tillsammans kan vara en väldigt erotisk och sensuell upplevelse som kan skapa en högre nivå av sexuell spänning än att onanera ensam. 

Genom att utforska och lära sig mer om varandras kroppar och preferenser kan man öppna upp för nya sexuella aktiviteter och fantasier. Det kan också hjälpa till att introducera nya sexleksaker eller andra hjälpmedel i sexlivet.

Det är viktigt att komma ihåg att mutual masturbation är en aktivitet som ska utföras av båda parterna med samtycke och respekt för varandras gränser.