Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

King Cock Dildo 20cm

Rating:
80 % of 100
349 kr

Denna styva men ändå skönt mjuka dildo i realistiskt material kommer att få dig att stöna högt. Med ett markerat ollon och sköna ådror som masserar ditt inre likt en äkta lem. Sugkoppen fäster på de flesta plana ytor och ökar flexibiliteten på dina lekar.

Kompatibel med strap on. 

Köps ofta tillsammans

Vad är King Cock Dildo 20cm?

En naturtrogen dildo med markerat ollon och ådrigt skaft. Den känns som en äkta penis, flexibel men ändå styv.  Den lätt böjda formen underlättar penetration och de naturtrogna ådrorna masseras skönt mot ditt inre. Med en penetrerande längd på 20 cm och en diameter på 4,6 cm är denna dildo något för dig som tänder på lite större penisar men ändå inte för grova. Tillverkat av ftalatfritt- och latexfritt material. Den stabila sugkoppen fäster på alla plana ytor och gör att dina händer kan fokuserat på att bara göra det skönt för dig själv.

Hur används King Cock Dildo 20cm?

Fäst den på en plan yta så som en stol eller använd den som den är. Det mjuka materialet gör att den ligger lätt i handen. Storleken på denna dildo är lite större men går ändå att njutas av analt, använd gärna mycket glidmedel. Fäst den i en strap on och låt din partner få smaka på härligheten. Rengör med ljummet vatten samt en mild tvål, eller rengöringsmedel för sexleksaker och torka sedan torr eller låt lufttorka. Förvara den sedan gärna i en tygpåse eller liknande för att förhindra att den samlar damm eller smuts. Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Vem kan använda King Cock Dildo 20cm?


Denna dildo passar både till vaginal som till anal penetration. Funkar perfekt vid sköna onanistunder och till heta parlekar oavsett kön.

Rengörs med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål/spray för sexleksaker.

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke Pipedream
Ftalatfri Ja
Dimensioner
Storlek XXXL
Write Your Own Review
Du recenserar:King Cock Dildo 20cm
Ditt betyg