Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Köpa sexleksaker i Sälen?

Letar du efter var du kan köpa sexleksaker i skidorten Sälen? Look no further! Lustly.se är en webbshop som kan leverera sexleksaker hem till dig, ditt utlämningsställe eller stuga i Sälen. Snabb & diskret leverans och säker betalning via Klarna. Har du vägarna förbi Stockholm är du välkommen till vår fysiska butik på Döbelnsgatan 4. Vi har allt du kan tänkas vilja ha eller behöva för ett riktigt skönt sexliv med dig själv eller med andra.

 


Sexlesaker för par

Dags att ta flirten i liftkön till nästa nivå. Köp sexleksaker för par på Lustly.se! Investera i en parvibrator som level-up ert ligg med sköna sensationer för er båda. Eller varför inte köpa en appstyrd trosvibrator och styr din partners njutning ute i backen! För att värma upp kalla vinternätter kan ni prova ett värmande glidmedel eller massageolja. Njutning för alla på Lustly.se!

 

Vuxenleksaker och onaniprodukter för henne

Vi har alla de bästa sexleksakerna för kvinnor eller dig med vagina. Köp dig en ny Satisfyer Pro 2 Generation 2 eller varför inte prova den sprillans nya Satisfyer Pro 2 Generation 3? Är lufttrycksvibartor inte dig grej så hittar du en mängd realistiska dildos, vibratorer av olika slag och stimulansgeler anpassade för din njutning. Klicka här för att kika in sortimentet!

 

 

Masturbatorer, lösvaginor och sexleksaker för honom

Vi har alla sköna sexleksaker för din penis. Allt från smarta AI-sexleksaker som kan ge dig den mest realistiska (eller helt ojämförbara) upplevelsen. Prova exempelvis Autoblow oralsexsimulator. Vi har även enklare onaniägg (från Tenga eller Svakom) eller realistiska lösvaginor (från exempelvis Fleshlight) som känns och ser ut som den äkta varan. Du hittar diskreta vuxenleksaker som är enkla att gömma eller ha framme helt öppet utan att någon märker.

 


If the fjällstuga is rockin’ don’t come knocking

Förgyll er tid i vackra Sälen med sköna sexleksaker, BDSM-prylar, massageoljor och massa mer från Lustly.se. Nedan ser du ett urval av toppsäljarna i Sälen.

 


Apotek med intimprodukter i Sälen

Välkommen till Lustlys stora intimapotek! Här hittar du lusthöjande kosttillskott, kondomer, glidmedel, intimolja, massagegel och självklart hygienartiklar som menskoppar och tamponger. Snabb och diskret leverans hem till dig i Sälen. 


Vad är en penisring och vad ska den användas till?


En penisring är en ring som placeras runt basen av penisen för att öka erektionens styrka och varaktighet. De kan tillverkas i olika material, såsom silikon, gummi, läder eller metall och kommer i olika storlekar och former för att passa olika behov och preferenser.


Penisringar fungerar genom att minska blodflödet ut ur penisen, vilket hjälper till att behålla erektionen längre och ge en hårdare erektion. De kan också bidra till att förhindra för tidig utlösning genom att förlänga tiden det tar att nå orgasm.


Förutom att öka sexuell prestanda kan penisringar också ge en känsla av förstärkt sexuell njutning och intensifiera orgasmer genom att öka känsligheten i penis. Det finns även vibrerande penisringar vilket ytterligare ökar stimuleringen och kan ge en mer intensiv upplevelse för användaren och partnern.


Det är viktigt att använda penisringar på rätt sätt och att inte ha dem på för länge. De bör användas under 20 till 30 minuter och inte längre än 45 minuter för att undvika skada på penis eller känsla av obehag.


I sammanfattning är en penisring ett hjälpmedel som används för att öka sexuell prestanda och ge en mer intensiv och tillfredsställande sexuell upplevelse. Med rätt användning kan penisringar vara ett användbart tillägg till sexuella aktiviteter för både enskilda och par.

 

Romp Juke vibrerande penisring

Rabatt på sexleksaker

Vi har ofta kampanjer och rabatter på sexleksaker från stora och välkända varumärken. Håll utkik på vår onlineshop och sociala medier för sköna erbjudanden. Vi har med jämna mellanrum rea på vuxenleksaker där du kan fynda lufttrycksvibratorer, BDSM-prylar, glidmedel och massa annat. Kan du inte vänta? Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och få som ny kund 10% rabatt på valfri vara.