Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Finns det en erotikbutik som säljer sexleksaker i Skövde?

På jakt efter en ny dildo, vibrator, masturbator eller andra sexiga must-haves? Välkommen till Lustly.se, din one-stop-shop för ett skönt liv i Skövde.

Lustly finns i nuläget som webshop med snabba leveranser, eller som fysisk butik på Döbelnsgatan i Stockholm. Vi levererar hem till din förr eller utlämningsställe i Skövde. Beställ innan klockan 16 så skickar vi din order samma dag.

 

 


Köp sexleksaker för män på Lustly.seKöp sexleksaker för män på Lustly.se

Masturbatorer och sexleksaker för män

Njut av en skön sexleksak för dig med penis. Hitta en realistisk lösvagina eller någon annan unik masturbator som masserar alla sköna punkter på din penis. Kanske vill du njuta av en skön prostatavibrator med kraftfulla vibrationer och uppleva sensationer du aldrig tidigare upplevt? Kika in vårt breda sortiment av onanileksaker för män eller dig med penis här!

Köp sexleksaker för kvinnor i Skövde på Lustly.seKöp sexleksaker för kvinnor i Skövde på Lustly.se

Lufttrycksvibrator eller massagestav 

Vi har sexleksaker för kvinnor eller dig med vagina. En mängd spännande produkter och vi har alltid det nyaste och det mest innovativa på marknaden. Hos oss hittar du den nya Satisfyer Pro 2 Generation 3 eller flera varianter av den populära lufttrycksvibratorn Womanizer. Är du ute efter en dildo så hittar du en mängd kvalitativa varumärken och en massa vibratorer med roliga funktioner här.

Köp vuxenleksaker för par i Skövde på Lustly.seKöp vuxenleksaker för par i Skövde på Lustly.se

Sexleksaker för par i Skövde

Är sexleksaker för par som tappat stinget? Nä, tvärtom! Vuxenleksaker är ett utmärkt sätt att se till att båda partner njuter lika mycket eller lite extra under sexakten. Ny statistik visar att penisbärare får  orgasm betydligt oftare vid samlag än personer med vagina. Det är inte för att kvinnor njuter mindre, utan det kan bero på att klitoris inte stimuleras så mycket under penetrerande sex. Där kan det vara fördelaktigt att använda sig av en klitorisvibrator eller samlagsvibrator under omslutande sex. Hitta er nya bästa vän här!

 


Sexleksaker för par

Vuxenleksaker för samkönade par

Självklart är inte alla par cisnormativa eller olikkönade. Vi välkomnar alla par till vår värld av skönare sex. På Lustly.se hittar du sexleksaker för alla parkonstillationer. De flesta sexleksakerna har flera olika användningsområden och kan njutas av på många sätt. Vi har även ett stort sortiment av strap-on-leksaker, produkter för bondage och sexiga underkläder.


Vad är en stimulansgel?

Det finns olika slags stimulansgeler med olika egenskaper med en sak gemensamt: de gör din klitoris eller penis känsligare. Här på Lustly.se kan du välja mellan olika stimulansgeler och oljor som pirrar, värmer, kyler eller till och med vibrerar (!!) på ditt könsorgan. Det är ett perfekt sätt att krydda sex- eller onaniakten. 

 

Köp lusthöjande gel på Lustly.seKöp lusthöjande gel på Lustly.se
Dame Arousal Serum

Köp lufttrycksvibrator i Skövde

En av de allra populäraste sexleksakerna i Skövde just nu är lufttrycksvibratorer. Lufttrycksstimulans ger en pulserande sensation på klitoris, likt oralsex. Riktigt skönt, även för de som har svårt att få orgasm. Vi har givetvis den extremt populära lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro 2 Generation 2 (Och den nyaste Generation 3) men det finns ett helt hav av lufttrycksvibratorer med olika styrkor och funktioner. Allt från appstyrda sexleksaker till det enklare slaget. Här nedan ser du lite tips på toppsäljare i ditt område:


Här har du Skövdes intimapotek

Slipp den tråkiga kön på apoteket i Centrum! Du kan köpa alla intimprodukter på Lustly.se. Få kondomer, glidmedel, rengöring för sexleksaker, menskoppar, lusthöjande kosttillskott och mycket mer levererat hem till din dörr eller utlämningsställe i Skövde.

 

Köp intimartiklar härKöp intimartiklar här
Klicka här för intimapotek