Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

LELO Ida Samlagsvibrator Svart

Rating:
100 % of 100
1 699 kr

Upplev en ny sorts njutning med LELO Ida - samlagsvibratorn som både roterar och vibrerar. Den är SÅ skön.

Används under samlag - båda får njutning.

Styrs med fjärrkontroll. 

Köps ofta tillsammans

LELO Ida Svart - upptäck ett sätt att uppleva intimitet utan motstycke med Ida™, en exklusiv massageapparat för par, som bärs av kvinnan under akten. Ida™ är en vibrator för par - med fjärrkontroll där kraftfulla vibrationer kombineras med spännande rotationer.


Kort sagt, en helt ny upplevelse för båda parter – mer njutning för honom, mer njutning för henne och obegränsade möjligheter till intimitet. 

Till LELO Ida följer det med en fjärrkontroll med SenseMotion™-teknologi. Med SenseMotion får du möjlighet att styra din långdinstansvibrator med eller utan att använda knapparna! Luta, rotera eller skaka din SenseMotion-kontroll för att styra Ida. Samtidigt känner du  vibrationerna i kontrollen så du vet precis vad din partner känner för styrka på vibrationerna.

LELO Ida har 8 simuleringslägen. 6 stycken standardvibrationer och 2 rörelsekänsliga lägen för SenseMotion-teknologin. LELO Ida är även helt vattentät och uppladdningsbar, med två timmars användningstid.

Tillverkad av kroppssäkert silikon.

Vibratorn är paketerad i en lyxig presentask från LELO. I asken medföljer en bruksanvisning, laddare och 1 års tillverkningsgaranti samt 10 års kvalitetsgaranti från LELO.

Använd gärna LELO Ida Svart tillsammans med en stimulansgel för en ännu skönare känsla.

Mer information
Allmänt
Varumärke LELO
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Ida Samlagsvibrator Svart
Ditt betyg