Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

LELO Ina Wave Turkos

Special Price 1 199 kr Regular Price 1 699 kr
LELOs Ina Wave är en modern rabbit inspirerad av smekningen av din älskares fingrar.

Ina Wave stöter med en naturlig ”kom hit”-rörelse som masserar din g-punkt, samtidigt som klitoriskittlaren levererar kraftiga vibrationer. 10 olika vibrationsmöjligheter samt ett minne som sparar din favoritinställning. Vattentät och gjord i mjukt och kroppsvänligt silikon.

Köps ofta tillsammans

LELO Ina Wave Turkos är en vattentät och modern rabbit i len och kroppsäker silikon som stimulerar både g-punkt och klitoris, samtidigt. Staven som masserar g-punkten är bred och skön och stöter med en naturlig och pulserande ”kom hit”-rörelse som påminner om hur man använder fingrarna till att stimulera g-punkten med.

Klitorisvibratorn är effektiv och flexibel och kittlar klitoris till sköna orgasmer. Ina Wave har 10st olika unika vibrations- och våg-mönster och en uppladdning på 2 timmar ger 2 timmars lektid med minnesfunktion - som minns din senaste inställning så du kan börja med din favorit på en gång.

Då vibratorn mäter upp till 3 cm i diameter känns den varken för stor eller för liten och passar därför både nybörjare som erfarna. Den passar speciellt dig som ställer högra krav på din njutning och är ute efter det där lilla extra, i form av olika slags stimulans som tillsammans ger starka och intensiva orgasmer. 

 

Vibratorn rengörs med en mild tvål samt ljummet vatten eller en toycleaner.

Ladda vibratorn med den medföljande USB-sladden via en dator eller en adapter. Inställningarna ändras enkelt via knappar på stavens skaft och kan manövreras medan du använder vibratorn. Staven hittar själv fram till din g-punkt tack vare de svallande rörelserna så du kan fokusera på att bara njuta. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel, det blir så mycket skönare så.

Mer information
Allmänt
Varumärke LELO
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Ina Wave Turkos
Ditt betyg