Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LELO Smart Wand 2 Large Black

Rating:
93 % of 100
2 099 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
LELO Smart Wand 2 är en uppdaterad version av LELOS storsäljare. Nytt för denna modell är den mer ergonomiska designen samt fler vibrationsmönster och längre batteritid.

Masserar både klitoris och ömma muskler med extra kraftfulla vibrationer. Den innovativa SenseTouch teknologin innebär beröringssensorer som ökar styrkan i vibrationerna vid kroppskontakt.

Översikt

Beskrivning

Smart Wand 2 Large av LELO  är en sladdlös och elegant vibrator med ett flexibelt huvud som ger dig en skön massage av både klitoris och blygdläppar. De djupa och mullrande vibrationerna letar sig ut i hela underlivet som lockar fram extra sköna orgasmer! Den kan även användas till att massera ömma och trötta muskler. En wand passar perfekt för dig som njuter av lite kraftigare klitorisstimulans. Trots sin styrka så är denna wand väldigt tyst.

Smart Wand av LELO har en innovativ teknologi, SenseTouch, som går ut på att styrkan på vibrationerna ökar vid kroppskontakt. Detta gör att du själv kan kontrollera din eller din partners stimulans bättre.

Denna revolutionerande wand från LELO är tillverkad av ett silkenslent silikonmaterial som sakta värms upp av din egen kroppsvärme. Dessutom är meterialet kroppssäkert och helt fritt från skadliga ftalater.


LELO Smart Wand 2 Large är den utvecklade versionen av den extremt populära Smart Wand. Med en kraftigare motor men samma ergonomiska form tar Smart Wand 2 Large dina orgasmer till nästa nivå.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

  • Uppladdningsbar via USB
  • Vattentät
  • 10 vibrationsmönster
  • Sladdlös
  • Kraftfull och intensiv
  • Elegant design
  • Extra lång batteritid - 2 timmars laddning ger hela 4 timmars användning
Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
LELO
Ftalatfri
Ja
Hårdhet
Flexibel topp
Typ av glidmedel
Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar
JA
Material
Material
Silikon
Recensioner 3
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Smart Wand 2 Large Black
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video