Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

LELO Smart Wand Medium Svart

Rating:
80 % of 100
1 199 kr
Köps ofta tillsammans
149kr
119kr
239kr
Koppla av med LELOs Smart Wand™- världens förstaklassiga sladdlösa kropps massageapparat som tar prestation och design till nya höjder.

Översikt

Beskrivning

Smart Wand Medium Svart - Den professionella massageapparaten för när som helst, var som helst!

Koppla av med LELOs Smart Wand™- världens förstaklassiga sladdlösa kropps massageapparat som tar prestation och design till nya höjder. Lätt att ta med på resan och överraskande kraftfull är den medelstora Smart Wand™ perfekt för att lindra spänningar och hjälpa till med att slappna av musklerna i ben, armar, axlar samt nacken.

Mer om Smart Wand Medium Svart: 

Den innovativa SenseTouch™ teknologin möjliggör uppbyggandet av vibrationer vid kroppskontakt. Med detta menas att det fysiska trycket du skapar avgör styrkan på vibrationerna, vilket efterliknar en professionell massageteknik.

Smart Wand™ är helt vattentät och gårdärför att använda i dusch och badkar utan problem. Smart Wand Medium är även uppladdningsbar, laddare medföljer vid köp. Med 8 massagemönster och flera styrkenivåer för varje mönster, finns det tillräckligt med variation och program för att tillfredställa alla!

OBS! Använd inte ett oljebaserat eller silikonbaserat glidmedel tillsammans med LELO Smart Wand. Silikon på silikon skapar en kemisk reaktion som bryter ner materialet. Vi rekommenderar dig att använda ett vattenbaserat glidmedel till din wand för att skapa en ännu skönare stund.
 

Visa mer
Mer information
Allmänt
Varumärke
LELO
Färg
Svart
Recensioner 1
Write Your Own Review
Du recenserar:LELO Smart Wand Medium Svart
Ditt betyg
Diskret leverans
Beställningar innan 16:00 skickas samma dag
30 dagars öppet köp
Se paketets diskretion i vår video