Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator

Rating:
85 % of 100
1 399 kr

Appstyrd vibrator med ett oändligt antal vibrationsmönster. Perfekt vid till exempel långdistansförhållanden eller om ni vill ta era förspel utanför sovrummet. Lush 2 öppnar upp för stora möjligheter inom både förspel, sex och onani.

Köps ofta tillsammans

Lovense Lush 2 är en appstyrd vibrator som gör att ni kan njuta av varandra var ni än befinner er i världen. Det kan även göra förspelet roligare eftersom ni kan göra det skönt för varandra var ni än är. Vibratorn liknar en knipkula och kan användas både på klitoris och invändigt, där den stimulerar G-punkten. Det silkeslena silikonmaterialet är både behagligt och fritt från ftalater.

I appen kan du designa egna vibrationsmönster, synka vibratorn med din favoritmusik och röster samt videochatta med varandra. Vibrationerna kan även styras via din Apple Watch.

Denna vibrator är perfekt för par som vill utforska nya lustar och njutning, vara äventyrliga och krydda sexlivet lite extra. Speciellt bra är den för par som bor långt ifrån varandra men som vill kunna behålla intimiteten och sexlivet. Lovense Lush 2 kan användas både vid samlag, förspel och onani på egen hand.

Lovense Lush 2 är kompatibel med följande program:

  • iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 and later
  • Android 4.3 and later (with Bluetooth 4.0 enabled)
  • Mac (with Bluetooth 4.0 enabled)
  • Windows PC (needs a Lovense USB Bluetooth Adapter to connect)

 

Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta. Lovense Lush 2 är helt vattentät.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, eller ett silikonbaserat glidmedel ämnat för sexleksaker.

För in den ergonomiska vibratorn i vaginan eller låt den ligga utanpå och stimulera klitoris. Om den förs in ska den smala antennen alltid vara utanför kroppen då det är där bluetooth-antennen finns. Antennen har en räckvidd på ca 14 meter beroende på hur du står, sitter eller ligger.

Styr vibrationerna genom enkla knapptryckningar eller via gratisappen Lovense Remote som du hittar via App Store eller Google Play . Tack vare att knappen på vibratorn sitter på utsidan kan du starta och stänga av den samtidigt som du har den i dig.

Mer information
Allmänt
Varumärke Lovense
Ftalatfri Ja
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Dimensioner
Penetrerande längd 8 cm
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Lovense Lush 2 Appstyrd Multifunktionell Vibrator
Ditt betyg