Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Magic Finger Vibrator Black

Rating:
100 % of 100
199 kr

Skön fingervibrator från populära Feelztoys. Vibratorn har små fladdrande öron som stimulerar klitoris på bästa sätt. perfekt vid onani på egen hand eller tillsammans med en partner.

Vattentät.

Köps ofta tillsammans

Med Magic Finger Vibrator från Feelztoys förvandlar du lätt och smidigt ditt finger till en skön liten rabbitvibrator. Denna söta lilla vibrator stimulerar klitoris eller andra erogena zoner med sina små fladdrande öron. Eftersom vibratorn sitter fast på fingret kan du slappna av och bara fokusera på att njuta, utan att behöva hålla fast i något som kan distrahera dig eller förstöra stämningen. Motorn i denna vibrator är effektiv men tyst. Best of both worlds helt enkelt!

Varför vi gillar Magic Finger Vibrator Black:

    • Vattentät
    • Ftalatfri
    • Behändig storlek
    • Batterier ingår
    • Tyst motor

Eftersom vibratorn är vattentät öppnar det för möjligheten till flera användningsområden där bara fantasin sätter gränser. Vibratorn har en tyst motor som inte är störande eller avslöjande. Detta tillsammans med vibratorns smidiga storlek gör den perfekt för dig som vill vara lite "under radarn" om du exempelvis bor med flera andra personer i ett hushåll eller har barn. Du behöver inte heller tänka på att skaffa några batterier vid första användning då batterier ingår med produkten vid inköp.

Rengörs med mild tvål, vatten och med fördel en antibakteriell tvål/spray för sexleksaker.

Kan användas med ett vattenbaserat glidmedel.

Mer information
Allmänt
Varumärke Feelztoys
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Batterityp LR44
Inkluderar batteri Ja
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Magic Finger Vibrator Black
Ditt betyg