Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Je Joue MiMi Soft Rosa Klitorisvibrator

Rating:
92 % of 100
1 099 kr

MiMi är en liten men kraftfull klitorisvibrator som är tystlåten och diskret. Den har en superlen, mjuk och skön yta och är dessutom uppladdningsbar, ftalatfri och vattentät.

Köps ofta tillsammans

Je Joue MiMi är en ultramjuk vibrator som är perfekt för stimulans av hela vaginan då formen gör att den kommer åt både klitoris och blygdläppar. Dessutom ligger den perfekt i handen. 

Ytan på vibratorn är len och mjuk samtidigt som materialet är kroppssäkert och fritt från ftalater. Dessutom har MiMi en soft tip - en extra vadderad topp som gör att vibratorn glider skönt över klitoris och blygdläppar.

Du kan använda MiMi Klitorisvibrator ensam under onani eller med en partner. Den fungerar att använda på kroppens alla erogena zoner oavsett om du har vagina eller penis. Pröva att använda den på perineum eller bröstvårtor eller varför inte på dina trötta muskler.

MiMi har 10 olika vibrationer som är både milda, kraftiga och pulserande. Men trots det är MiMi tystlåten och diskret. On/Off samt vibration och hastighet styrs lätt via två knappar på vibratorns undersida.

Det kommer även med en fin förvaringsask, ögonmask och laddare. En perfekt klitorisvibrator att addera till din kollektion av sexleksaker 2022!

Rengör med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en toy cleaner med jämna mellanrum för att hålla bakterier borta.

Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för att minska friktion och för en extra skön onanistund.

Mer information
Allmänt
Varumärke Je Joue
Ftalatfri Ja
Hårdhet Mjuk yta
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Je Joue MiMi Soft Rosa Klitorisvibrator
Ditt betyg