Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Mjuk Tampong

Rating:
100 % of 100
19 kr
  • Mjuk och trådlös tampong
  • Normal storlek
  • Diskret användning under samlag
  • Dermatologiskt testad
  • 1st tampong per förpackning

Köps ofta tillsammans

Utforska den ultimata säkerheten och bekvämligheten under menstruationen med JoyDivisions Mjuk Tampong! Denna trådlösa tampong är speciellt utformad för att ge dig maximalt hygieniskt skydd i normal storlek.

Tampongen är anatomiskt formad, diskret och bekväm - perfekt för användning under samlag utan att din partner märker den! Du kan även använda den i bastun eller vid simning. Den är dermatologiskt testad och tillverkad i Tyskland för högsta kvalitet.

Varje förpackning innehåller endast en tampong som är enkel att använda och säkerställer att du håller dig fräsch och skyddad under din menstruation. Med Mjuk Tampong kan du leva livet fullt ut och känna dig trygg och bekväm när det verkligen räknas. Ge dig själv det bästa möjliga skyddet med denna pålitliga tampong!

Tampongen är avsedd för engångsbruk och ska slängas efter användning. För din egen säkerhet och hygien rekommenderar vi att du inte använder samma tampong i mer än 8 timmar innan du byter till en ny. Om du har simmat eller haft oskyddat samlag, se till att ta bort tampongen omedelbart efteråt för att undvika eventuell risk för infektion. 

Rekommenderad användning är 4-6 timmar och maxtiden 8 timmar.

Använd gärna lite glidmedel vid införandet och tryck ihop den mjuka tampongen med tummen och pekfingret över de längre sidoändarna, och för in. Du kan använda pekfingret för att trycka upp tampongen sista biten på plats.

Mer information
Allmänt
Varumärke Joy Division
Färg Rosa
Ftalatfri Ja
Write Your Own Review
Du recenserar:Mjuk Tampong
Ditt betyg