Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 800 kr

Prestige Alexia Rabbit

Rating:
80 % of 100
599 kr
Prestige Alexia Rabbit är en elegant och effektiv rabbitvibrator som ger dig extra stark stimulans både på klitoris och invändigt. Skaftet är delvis flexibelt så du kan använda vibratorn i flera olika ställningar.

Ett stort plus för alla vackra detaljer och det silkeslena silikonmaterialet.

Uppladdningsbar & vattentät.

Köps ofta tillsammans

Prestige Alexia Rabbit är en elegant och kvalitativ rabbitvibrator från Dream Toys. Den stimulerar din klitoris med effektiv punktstimulans samtidigt som den införbara delen stimulerar dig inuti vaginan. Denna dubbelstimulans ökar dina chanser för att få orgasm. Denna vibrator har ett flexibelt punkt i mitten av själva vibratorn vilket gör att du kan använda produkten i flera olika ställningar utan att den känns obekväm. Den är helt underbart skön.

Handtaget är ergonomiskt och lätt att hålla i trots att motorn ger så starka vibrationer. Vibrationer och hastighet styrs via en enkel knapp.

Tillverkad av ett skönt och silkeslent silikonmaterial som är fritt från skadliga ftalater.

Prestige Alexia Rabbit Specifikationer:    • Uppladdningsbar

 

    • 7 vibrationsmönster + 3 hastigheter

 

    • Stark motor

 

    • Knapp med LED-ljus

 

    • VattentätLadda Prestige Alexia Rabbit med den medföljande USB-kabeln. Håll in knappen i ca 2 sekunder, för att starta vibratorn, och tryck dig sedan fram till ett vibrationsläge som passar dig. För att stänga av håller du in knappen i ca 2 sekunder igen. Används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, för en skönare känsla utan för mycket friktion. Rengörs med ljummet vatten och en mild tvål före och efter användning. Använd även gärna en alkoholfri rengöringsspray med jämna mellanrum, för att hålla bakterier borta.

Denna rabbit passar både nybörjare och erfarna och kan användas vid onani och vid sensuella lekar med en partner.

Mer information
Allmänt
Varumärke Dream Toys
Ftalatfri Ja
Hårdhet Flexibel
Typ av glidmedel Vattenbaserat
Strömförsörjning
Uppladdningsbar JA
Material
Material Silikon
Write Your Own Review
Du recenserar:Prestige Alexia Rabbit
Ditt betyg